Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Cesty sa nie zriedka stávajú dejiskom zaujímavých a často aj dramatických udalostí. Ich zachytenie poskytuje unikátne zábery slúžiace najčastejšie k rozsúdeniu sporov pri autonehodách či ako svedectvo dopravných priestupkov. Čím kvalitnejší záber je, tým lepšie, a preto sa vyplatí zaobstarať si spoľahlivého pomocníka, ktorý vás podrží za každých okolností a svetelných podmienok.

Autokamera TrueCam H25 GPS 4K s funkciou ParkShield® a ultravysokým 4K rozlíšením poskytuje najlepšiu kvalitu videa, akú je možné v tomto type kamier nájsť. Zábery z dennej aj nočnej jazdy sú neprekonateľné a zaznamenajú aj tie najmenšie detaily, ako napríklad ŠPZ, dopravné značky či tváre. Ak si budete užívať napríklad jazdu po pretekárskom okruhu, video bude stále v top kvalite a dokonale plynulé vďaka 55 snímkam pri 2.5K. Špeciálna technológia TrueVision® prináša tie najlepšie výsledné zábery pri natáčaní v noci a za zhoršených svetelných podmienok. Automatický jas, WDR, super kvalitné 7G šošovky so svetelnosťou 1.8F a podsvietený CMOS senzor posúvajú možnosti TrueCam H25 ďalej než v prípade akejkoľvek inej autokamery. Zhotovené záznamy si naviac pohodlne stiahnete do počítača vďaka špeciálnej aplikácii, v ktorých vidíte aj všetky informácie o jazde vrátane trasy, rýchlosti a G-senzoru. Výkonná 5 GHz Wi-fi, ktorá je 5x rýchlejšia než bežná, si s prenosom poradí rýchlosťou blesku.

Poteší pravidelne aktualizovanou databázou viac než 40 tisíc miest, kde na šoférov po celej Európe číhajú radary. Funkcia ParkShield®, k jej aktivácii dochádza ihneď po zaparkovaní, zaisťuje, že aj menší otras či pohyb spustí nahrávanie. Batéria autokamery je v bezpečí vďaka superkondenzátoru. Ten vydrží takmer neobmedzený čas. Veľkú výdrž má rovnako pamäťová karta s kapacitou 256 GB. Vojde sa na ňu až 40 hodín záznamu, staršie sa automaticky mažú, preto ak čokoľvek chcete uchovať, nezabudnite aplikáciu zálohovať.

Súčasťou balenia je adaptér do autozapaľovača s extra USB portom a podporou Fast Charge, ktorá umožňuje rýchlejšie dobitie napríklad telefónu. Vďaka zabudovanej GPS sa osvedčuje aj ako tachometer, pýši sa funkciou časozberu a úsporným kodekom H 265.

TrueCam H25 GPS 4K je dostupná za odporúčanú cenu 249,99 EUR.

Viac informácií nájdete na https://www.truecam.com/sk/

Značky: