Nový pop-up store MG sa nachádza v obchodnom centre Eurovea, v jej novej časti. Ako sme si overili priamo na mieste, je to exkluzívne miesto, kde prechádza veľmi veľa ľudí a nachádza sa v pešej dostupnosti od centra mesta.

Priama ukážka modelov MG v novom pop-up storeZdroj: TOUCHIT.sk
Priama ukážka modelov MG v novom pop-up store

Ideálne miesto na kontakt s ľuďmi

Pop-up store je ľahko dostupný mestskou hromadnou dopravou a takisto sa tu dá pohodlne zaparkovať. Automobilka MG oslavuje na budúci rok okrúhle narodeniny 100 rokov. Len pripomeňme, že od založenia Morris Garages vo Veľkej Británii v roku 1924 prekvapovalo MG svojimi inováciami. Vozidlá tejto kultovej značky sú teraz k dispozícii novej generácii záujemcov, automobilka sídli v čínskom Šanghaji.

MG Pop-up Store v EuroveaZdroj: TOUCHIT.sk
MG Pop-up Store v Eurovea

Práve tento nový priestor sa bude používať pri uvádzaní nových modelov a noviniek, ktoré sa chystajú, navyše je to priestor na novú komunikáciu so zákazníkom.

Zuzana Morris poradí vždy

Táto komunikácia sa uskutočňuje aj pomocou virtuálnej asistentky, ktorá dostala meno Zuzana Morris, teda má rovnaké iniciálky ako automobilka. Ako bude fungovať? Aj keď by ste neboli v tomto priestore obslúžení živým produktovým odborníkom, bude sa vám vždy ochotne venovať práve táto virtuálna asistentka. Dozviete sa od nej o doplnkovej výbave, preveríte si možnosti farebného vyhotovenia modelov a pod. Vo finále by ste si mali vedieť vybrať vozidlo presne podľa predstáv. Potom máte možnosť si vozidlo aj otestovať, pričom si vyberiete partnera, u ktorého chcete testovaciu jazdu realizovať. Vaša spätná väzba o tom, ako ste boli s celým prístupom značky MG spokojní sa dostane k oficiálnemu zastúpeniu. Ide teda o kompletné spojenie fyzického a digitálneho sveta pri výbere toho správneho auta pre vás.

Pohľad na auto ale aj históriu značkyZdroj: TOUCHIT.sk
Pohľad na auto ale aj históriu značky

Spojenie s partnermi

Nový pop-up store poskytuje priestor aj pre ďalšie partnerské značky pre MG. My sme si všimli napr. elektrické nabíjačky ZSE Drive. MG plánuje tiež nadviazať spoluprácu s finančnými inštitúciami, aby tak priniesli zákazníkovi novinku, a to nechať si kompletne digitálne pripraviť financovanie nákupu vozidla. Táto novinka by sa mala objaviť v prvom kvartáli roka 2024. Aj tento krok s financovaním bude potom k dispozícii práve v novom pop-up store.

Spojenie MG a ZSE Drive aj v MG pop-up store Zdroj: TOUCHIT.sk
Spojenie MG a ZSE Drive aj v MG pop-up store

Dostupný prakticky kedykoľvek

Zaujímavé je, že nový pop-up store vôbec nemá uzatváracie dvere. Tento priestor je vám tak k dispozícii počas kompletných otváracích hodín obchodného centra Eurovea. Centrum je totiž otvorené dlho do noci, neďaleko tejto predajne je aj sústava multiplex kina a návštevníci idúci z kina môžu pokojne navštíviť nový pop-up store MG a vybrať si svoje auto.

Zdroj: TOUCHIT.sk

Zdroje: vlastné, MG

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.