Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Alza prichádza s výnimočnou ponukou pre držiteľov platobných kariet Visa. Ak v priebehu septembra nakúpia v aplikácii e-shopu tovar aspoň za 1 cent a zaplatia zaň online svojou platobnou kartou, získajú automaticky k objednávke aj členstvo v AlzaPlus+ na 4 mesiace úplne zadarmo. Zákazníci tak môžu získať bezplatné doručenie na všetok tovar až do Vianoc. 

Vďaka programu AlzaPlus+ zákazníci výrazne ušetria. Doručenie zadarmo platí s týmto členským programom pre objednávky do všetkých AlzaBoxov, na pobočky aj AlzaPointy, a do všetkých partnerských odberných miest. To predstavuje značnú úsporu za doručenie, obzvlášť v nadchádzajúcej vianočnej sezóne, kedy každé ušetrené euro môže zákazník využiť na nákupy darčekov pre svojich najbližších.

„Vianoce sú obdobím, ktoré je pre mnohých zákazníkov finančne náročné a my sme si toho vedomí. Každý z nás si praje na Vianoce urobiť radosť svojim blízkym, ale zároveň nakúpiť výhodne. Cena za doručenie je potom pre mnohých zákazníkov kľúčová. Práve pre nich je tu program AlzaPlus+, ktorý šetrí nielen peniaze za doručenie, ale aj čas. Zákazníci tak nemusia strácať čas v kamenných obchodoch, ale môžu ho venovať svojim blízkym alebo sebe,“ hovorí podpredseda Alza predstavenstva Petr Bena.

Vernostný program AlzaPlus+ ponúka dopravu zadarmo za mesačný paušál už od 1 €. Tento výhodný program odráža rastúcu obľubu osobného vyzdvihnutia objednávok v AlzaBoxoch a na pobočkách, ktorú teraz volí viac ako 80 % zákazníkov e-shopu.

„S blížiacou sa vianočnou sezónou a potrebou zaistiť včasné doručenie darčekov sa stáva AlzaPlus+ ideálnym spôsobom, ako sa vyhnúť predvianočnému stresu a zároveň ušetriť,” dodáva Bena.

Počet bezplatných doručení počas trvania členstva nie je obmedzený a platí pre všetky objednávky.

„Toto je jedinečná príležitosť, ako môžu naši zákazníci naplno využiť výhody programu AlzaPlus+ a presvedčiť sa, že s ním skutočne ušetria. AlzaPlus+ navyše zahŕňa aj doručenie zadarmo do všetkých AlzaBoxov. Nič tak nestojí v ceste tomu, aby si zákazníci vyskúšali našu unikátnu službu „Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš”. Tá v praxi funguje tak, že ak si zákazník objedná tovar o 23:59, môže si ho už nasledujúci deň o 8:00 ráno vyzdvihnúť v AlzaBoxe, ktorý si sám vybral. To je rýchlosť, ktorú nikto iný na trhu neponúka,“ hovorí country manažérka Alza.sk Andrea Slaná a dodáva: „Táto rýchla a pohodlná služba dopĺňa výhody programu AlzaPlus+ a umožňuje zákazníkom vyberať si bez starostí o doručenie z takmer 500 000 unikátnych položiek tovaru.”

Viac informácií sa dozviete na: Doručenie zadarmo s Visou (alza.sk) 

Značky: