O2 je hlavne telekomunikačný operátor, ale zároveň predáva aj rôzne zaujímavé zariadenia. Všimli sme, že nedávno do ponuky zaradil aj luxusnú Hi-Fi značku Bang & Olufsen.

Konkrétne sú to bezdrôtové slúchadlá do uší Beoplay E8 s nabíjacím puzdrom, ešte zaujímavejšie sú však športové bezdrôtové slúchadlá Beoplay E8 Sport, ktoré napr. k O2 Smart paušálu Zlatý dostanete za splátku 41 eur mesačne. Bez slúchadiel je cena tohto paušálu 32 eur. Tieto slúchadlá vás potešia aj svojou výdržou až 7 hodín na jedno nabitie a umožňujú jednoduché nabíjanie v nabíjacom puzdre s veľkou kapacitou.

O2 má v ponuke aj mostové bezdrôtové slúchadlá na uši, konkrétne Beoplay H4, za ktoré napr. pri Platinovom a Diamantovom O2 Smart paušále vlastne neplatíte, lebo mesačnú splátku za ne pokryje bonus na zariadenie. Za štúdiové slúchadlá Beoplay H9 zaplatíte pri Modrom O2 Smart paušále namiesto 22 eur mesačne 38,50 eur.

Nakoniec sme v ponuke O2 našli aj prenosný reproduktor Bang & Olufsen Beosound A1. Pre Strieborný Smart paušál v jeho prípade platíte namiesto 27 eur mesačne za samotný program sumu 34 eur mesačne aj so zariadením.

 

 

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.