Batoh Genesis Pallad 450 Lite vám umožní nosiť notebook s maximálnou uhlopriečkou 15,6 palca. Jeho bezpečnosť zabezpečuje špeciálne navrhnutá hlavná priehradka, ktorá zabraňuje posunu notebooku a chráni ho pred nárazmi.

GENESIS Pallad 450 lite
GENESIS Pallad 450 lite

Navyše si so sebou môžete ľahko vziať ďalšie príslušenstvo. Periférne zariadenia, ako je napr. myš sa dajú umiestniť do vyhradených vreciek. Predný panel s kancelárskym organizérom vám taktiež umožní prenášať ďalšie pomôcky, ako sú perá, telefón, karty alebo vizitky.

Nová verzia tohto batohu vychádza z požiadaviek hernej komunity. Výsledkom je batoh PALLAD 450 Lite.
V novom modeli sa výrobca rozhodol upustiť od niektorých prvkov, ako je bedrový pás a niektoré väzby alebo popruhy systému Molle a minimalizovať tak počet visiacich šnúr. Zvláštna pozornosť bola venovaná úchytom zipsov, ktoré sú teraz ergonomickejšie vďaka odolnej gume. Okrem toho prešiel optimalizáciou hrudný popruh pre väčšie pohodlie pri nosení.

GENESIS Pallad 450 lite
GENESIS Pallad 450 lite

Genesis Palladium 450 Lite si okrem vyššie zmienených úprav a moderného mestského pixelového kamuflážneho dizajnu zachováva všetky pozitívne vlastnosti svojho predchodcu. Ide o funkčný mestský batoh, ktorý ochráni vaše vybavenie a notebook do veľkosti 15,6″, prípadne klávesnicu alebo tablet. Početné vrecká a priehradky usporiadajú vaše herné a kancelárske vybavenie, zatiaľ čo ďalší priestor na nápoje a príslušenstvo poskytujú bočné a predné vrecká.

S batohom Genesis Pallad 450 Lite môžete vyraziť na cesty aj v horšom počasí. Jeho odolnosť vychádza z kvalitného vyhotovenia a z použitých materiálov. Továrensky nanesený polyuretánový povlak zabezpečí ochranu vášho vybavenia aj počas hustého dažďa.

Technické údaje

• Rozmery: 450 × 300 × 195 mm.
• Čalúnené vrecko pre notebook do veľkosti 15,6″.

Cena: od 36 eur

Zdroje: Genesis

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.