Dizajnové batohy Canyon predstavujú vhodnú voľbu pri výbere školskej tašky.

Ide o tri modely ruksakov, ktoré majú minimalistický dizajn a v ponuke sú aj žiarivé farby, aby si prišiel na svoje naozaj každý.

Vďaka rozmerom 20 × 25 × 40 cm sú vhodné aj na palubu lietadiel a pohodlne sa nosia aj vo verejnej doprave. Ušité sú z odolnej tkaniny s vysokou hustotou, ktorá odoláva vode a nečistotám. Vďaka špeciálnej konštrukcii, ktorá má ušitý zips proti zlodejom, nedokáže otvoriť hlavnú priehradku batoha nikto nepovolaný bez toho, aby ste o tom vedeli.

CanyonZdroj: Canyon
Canyon ruksak

V prednej časti batoha je univerzálna priehradka na veci, ktoré potrebujete mať rýchlo poruke. V chrbtovej časti je zase diskrétna priehradka vhodná na cennosti a cestovné doklady, ktoré sú bezpečne chránené pred zlodejmi. Na zavesenie či nosenie v jednej ruke poslúži horné textilné ucho.

Polstrované ramienka a mäkká, priedušná chrbtová časť zabezpečujú rovnomerné rozloženie váhy po celom chrbte a primerané odvetrávanie. Na ramienkach sú ešte textilné pútka, na ktoré môžete uchytiť napríklad fľašu s karabínkou či slnečné okuliare.

Všetky modely majú kapacitu 20 litrov, vďaka čomu pojmú dostatok vecí nielen do školy, ale aj na výlet. Praktická vnútorná priehradka ochráni notebook do veľkosti uhlopriečky 15,6 palca. Modely Canyon Cabinsize Backpack CSZ-02 a CSZ-03 majú aj praktické vonkajšie bočné vrecká vhodné napríklad na fľašu či dáždnik. Model CSZ-01 je určený pre používateľov, ktorí si potrpia na bezpečnosť a chcú mať všetky svoje veci umiestnené v zazipsovanom priestore.

Ruksaky zakúpite na Datacomp.sk a NAY.sk.

Cena: 29,99 €
Zapožičal: Canyon

Prečítajte si aj:

Značky:

Tomas Buransky

Tomas Buransky
Mám rád nové veci a preto je skvlelé, že vďaka mojej práci sa môžem venovať marketingu v spojení s tými najnovšími technológiami.