Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tvrdené sklo a ochrana proti nárazom

23. mája 2024 – Belkin, už 40 rokov popredná značka spotrebnej elektroniky, predstavuje ScreenForce TemperedCurve 2-in-1, kompletnú ochranu pre hodinky Apple Watch. Kryt využíva prémiové tvrdené sklo a chráni hodinky pred nárazmi, pádmi a poškriabaním bez toho, aby sa znížila citlivosť alebo jasnosť displeja.

Kompletne chráni hodinky Apple Watch so zakrivenými hranami

Tvrdené sklo je pevnejšie a odolnejšie ako bežné sklo a poskytuje lepšiu ochranu pred nárazmi bez toho, aby bola ohrozená funkčnosť alebo vzhľad. Zakrivený dizajn chráni celú plochu displeja a okraje zariadenia.

Pridaná bočná ochrana

Pridaný nárazník chráni okraje hodiniek pred poškriabaním a odreninami. Tento odolný materiál je vyrobený z polykarbonátu a ponúka vysokú odolnosť proti nárazom a poškriabaniu.

Bezchybná citlivosť na dotyk

Vďaka ochrane krytom Belkin ScreenForce TemperedCurve 2 v 1 budú vaše hodinky Apple Watch reagovať na dotyk rovnako ako pôvodná obrazovka. Ochranné kryty obrazovky Belkin sú navrhnuté a testované tak, aby zachovali jas, ostrosť a detaily. Pridaná antimikrobiálna úprava chráni pred zmenou farby a degradáciou.

Varianty a farby:

Belkin ScreenForce TemperedCurve 2 v 1 je k dispozícii v troch variantoch. Ochranná fólia na obrazovku sa dodáva v dvoch rôznych verziách: jedna pre Apple Watch Series 9/8/7/6/5/4/SE (41/40 mm) a druhá pre Apple Watch Series 9/8/7/6/5/4/SE (45/44 mm). Obe sú k dispozícii v čiernej alebo čírej farbe. A tiež vo variante určenom pre Apple Watch Ultra2/Ultra.

ScreenForce TemperedCurve 2 v 1 pre Apple Watch v skratke:

  • Kryt chráni obrazovku aj okraje hodiniek Apple Watch.
  • Zachováva vzhľad, pocit a zážitok z dotyku obrazovky  
  • Krištáľovo čisté zobrazenie fotografií a videa  
  • Presná citlivosť na dotyk vďaka inteligentnému zloženiu skla, ktoré reaguje rovnako ako pôvodná obrazovka   
  • Navrhnuté pre ľahký prístup k tlačidlám a oblasti nabíjania a pre jednoduché zapnutie/vypnutie
  • Odolnosť proti poškriabaniu 9H** zabraňuje vzniku odrenín a poškodeniu pri každodennom opotrebovaní   
  • Antimikrobiálna úprava chráni výrobok pred zmenou farby a degradáciou  
  • Povrchová úprava proti odtlačkom prstov pre väčšiu prehľadnosť
  • Obal vyrobený z recyklovaného plastu*

*Komponenty z recyklovaného plastu zahŕňajú len kryt a remienok. 

**Ohodnotenie 9H oproti nízkouhlíkovej oceli pri tvrdosti 5H podľa normy ASTM D3363 Tvrdosť fólie pomocou testu tvrdosti ceruzky.

Cena a dostupnosť

Kryt Belkin ScreenForce TemperedCurve 2 v 1 je k dispozícii v troch variantoch. Pre Apple Watch Series 9/8/7/6/5/4/SE (41/40 mm) a pre Apple Watch Series 9/8/7/6/5/4/SE (45/44 mm). Obe v čiernej alebo čírej farbe. K dispozícii je aj variant pre Apple Watch Ultra2/Ultra. Odporúčaná koncová cena je 29 EUR vrátane DPH. Produkty Belkin sú dostupné okrem iného prostredníctvom Smarty.sk a iStores.sk.

Výhradným distribútorom spoločnosti Belkin pre Slovensko je SWS a.s. a AT Computers a.s.

Značky: