Skôr, ako budete šomrať nad cenou týchto slúchadiel a naším nadpisom uvedieme, že táto cena je vo sfére luxusných slúchadiel naozaj jedna z nižších.

Výrobca doplnil svoj rad hlavových slúchadiel o novinku BeoPlay H4. Sú neuveriteľne pohodlné a zapáčili sa nám na prvý pohľad. Môžete ich použiť ako drôtové alebo bezdrôtové s pripojením cez Bluetooth 4.2 (podpora AAC).

Navzdory 40 mm meničom sú kompaktné a môžete s nimi aj cestovať. Nebudú nijako výrazne trčať z hlavy. Spojovací most má jemný prítlak, no svoj podiel na tom majú aj náušníky z teľacej kože a jemné polstrovanie. To sa prispôsobí vašim ušiam a slúži zároveň ako odhlučnenie. Oceľová konštrukcia ponúka pevné slúchadlá, kábel vedúci popod látkové polstrovanie vnútornej časti má látkové obalenie proti nadmernému namáhaniu. Ovládanie hudby a hovorov je na tlačidlách na pravej mušli. Sú kombinované a majú zdvojenú funkciu na posun medzi skladbami a úpravu hlasitosti. Na zapnutie slúchadiel a prijímanie hovorov je tu samostatné tlačidlo. Integrovaný akumulátor s maximálnou výdržou 19 hodín sa nabíja cez microUSB port.

Slúchadlá sa pohodlne nosia a majú vynikajúci zvuk. Detaily pocítite vo všetkých smeroch, pričom basy sú jemné a dynamické. Výrobca sa sústredil na vyvážený zvuk takže neočakávajte dunivé basy. Ich podanie je veľmi dobre zladené k detailom výšok a stredov. Vieme, že slúchadlá za túto cenu si nemôže dovoliť hocikto. BeoPlay je však značka, ktorá poskytuje prvotriedne produkty a kvalitu zvuku.

Cena: 299 EUR
Zapožičal: Bang & Olufsen

Tento článok vyšiel aj v tlačenom júnovom vydaní TOUCHIT č. 6/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.