Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zákazníci nájdu na webe O2 množstvo preklepov a gramatických chýb. O2 sa takýmto spôsobom rozhodlo vyjadriť poctu všetkým učiteľkám a učiteľom, ktorí každoročne 28. marca oslavujú svoj deň.

„Veľmi dobre si uvedomujeme, že každá krajina sa posúva vpred vďaka kvalitným pedagógom. Práve oni plnia nezastupiteľnú úlohu pri formovaní budúcich generácií a zaslúžia si za to naše každodenné uznanie. Nezabúdajme im preto častejšie hovoriť, že nám na nich záleží,“ povedala Natália Tomeková, vedúca komunikácie v O2 a členka správnej rady Férovej nadácie O2.

Operátor prostredníctvom svojej Férovej nadácie O2 dlhoročne podporuje rôzne organizácie, ktoré zlepšujú kritické myslenie, mediálnu aj digitálnu gramotnosť či vzdelávanie na Slovensku. Nadácia dlhodobo spolupracuje so spisovateľom Danielom Hevierom na projekte O2 Radostná škola s Danielom Hevierom, ktorého cieľom je systematická zmena školstva zdola.

„Kyslík, ktorý je v názve O2, je nevyhnutnou podmienkou na život. Rovnako je podmienkou života našej krajiny vzdelávanie detí, mladých ľudí i dospelých, ktorému sa venujem vyše 50 rokov. Veľmi si vážim, že sa môžem v tomto oprieť o podporu Férovej nadácie O2, s ktorou realizujem svoju Radostnú školu,“ uviedol spisovateľ Daniel Hevier.

Tohtoročné pripomenutie si Dňa učiteľov kreatívne zastrešila agentúra Triad, ktorá priniesla ideu prepísať najdôležitejšiu sekciu O2 webu a na jeden deň ju zaplniť gramatickými chybami.

Značky: