To, čo Apple sľuboval, výrobcovia tretích strán už reálne vyrábajú. Máme na mysli multifunkčnú bezdrôtovú nabíjačku, na ktorej nabijete súčasne iPhone, Apple Watch a dokonca aj slúchadlá AirPods.

Slúchadlá sú jediným zariadením, ktoré sa na tejto stanici nabíja prostredníctvom integrovaného lightning konektora. Ten v prípade potreby využijete aj na nabíjanie ďalšieho iPhonu. Nabíjacia stanica je v bielom matnom prevedení a jej dizajn nepochybne zaujme na každom stole. Zariadenie má v spodnej časti integrovaný aj LED prstenec, ktorý počas nabíjania „dýcha“. Svetlo sa dá dotykovým tlačidlom vypnúť. iPhone alebo iný telefón dokážu dve integrované cievky nabíjať max. výkonom 15 W.

Nabíjanie nie je extra rýchle, ale ak nabíjate počas noci alebo priebežne počas dňa, tak získate zaujímavé zariadenie za prijateľnú cenu. iPhone XS Max dokáže táto nabíjačka nabiť za približne 4 až 4,5 hodiny (0 ÷ 100 %). Nabíjacia časť pre hodinky má max. výkon 2,5 W a integrovaný magnet. Výhodou je aj inteligentná kontrola nabíjania a USB-C port na pripojenie napájania. Prepojovací USB-C kábel v balení je v balení. Adaptér nie je súčasťou balenia. Bezdrôtová nabíjačka na iPhone, Apple Watch a AirPods je za dostupnú cenu iba 49,99 eur.

Cena: 49,99 eur

Zapožičal: Mp3.sk

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE