BenQ InstaShow WDC10C umožňuje jednoduché bezdrôtové premietanie napr. z notebooku, MacBooku, smartfónu, jednoducho zo všetkého, čo má USB-C port či Thunderbolt 3.

Oceníte ho pri schôdzkach a firemných poradách. Prenos obrazu môže byť vo formáte Full HD 1080p video a 16-bit stereo zvuk. Celé zariadenie má minimalistický, čistý dizajn s jedným tlačidlom. Nie je potrebná žiadna inštalácia ani ďalší ovládač. InstaShow zaručuje bezpečnosť dát s ochranou WPA2-PSK s 128-bitovým šifrovaním.

BenQ InstaShow WDC20

BenQ InstaShow WDC20, Zdroj: BenQ

My sme testovali BenQ InstaShow WDC20 s inovovanou plug-and-play technológiou na jednoduchú bezdrôtovú projekciu z mobilných zariadení aj na interaktívnych displejoch a projektoroch. To umožňuje aj ovládanie premietaného materiálu priamo na dotykových displejoch, a teda bez nutnosti chodenia k zdrojovému zariadeniu. Obraz sa prenáša na vzdialenosť až 15 metrov, funguje na všetkých operačných systémoch a platformách a poskytuje priestor na pripojenie až 32 účastníkov. Tiež môžete výslednú obrazovku rozdeliť do 4 nezávislých segmentov.

Ceny: InstaShow WDC10C: 1249,90 eur, InstaShow WDC20: 1499,90 €

Značky: