Súčasný trend je bezdrôtový a platí to aj o nabíjačkách.

Je to veľmi pohodlné, keď ju máte položenú na stole, nemusíte hľadať žiadny kábel a mobil hneď položíte na nabíjačku a nabíjate. Nevýhodou je, že sa nabíjací proces často prerušuje, keď vám prichádza hovor, čo môže skrátiť dobu životnosti batérie.

My sme aktuálne testovali nabíjačku Samsung Wireless Charger Pad v bielom vyhotovení a podporou technológie Qi. Je konštruovaná tak, že mobil na ňu položíte vodorovne a stabilne tu drží. Rovnako sme takto nabíjali aj hodinky Galaxy Watch. Táto nabíjačka podporuje aj rýchle nabíjanie.

Mobil sme mali nabitý na 5 % a položili sme ho na 10 minút na túto nabíjačku. Kapacita po tejto dobe vzrástla na 19 % a mohli sme mobil používať ďalších 5 hodín. Súčasťou nabíjačky je aj 15 W napájací adaptér a USB-C kábel. Okrem tejto nabíjačky Samsung ponúka aj dvojitú Wireless Charger Duo za cenu 69,90 eura a s ňou sa dá nabíjať smartfón (postavený teraz na šikmo) a hodinky naraz. Dodávaný napájací adaptér má 25 W. Obe nabíjačky sú k dispozícii v bielej a čiernej farbe.

Cena: 41,90 EUR

Zapožičal: Samsung

Značky: