Robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X20+ teraz kúpite za 399 eur. Poponáhľajte sa.

Pokiaľ premýšľate nad kúpou nového robotického vysávača, mám pre vás tip, ktorý sa oplatí využiť. Obchod TPD zlacnil nedávnu novinku, vysávač Xiaomi Robot Vacuum X20+, ktorý prišiel na náš trh koncom apríla 2024.

Xiaomi Robot Vacuum X20+ ponúka inteligentnú navigáciu, ktorá využíva laser a pomocnú kameru, vysávanie so sacím výkonom 6000 Pa a dva rotačné mopovacie kotúče, ktoré sa dokážu automaticky nadvihnúť do výšky až 7 mm pri detegovaní koberca.

Xiaomi Robot Vacuum X20+Zdroj: Xiaomi
Xiaomi Robot Vacuum X20+

Veľkým lákadlom vysávača je jeho multifunkčná samovyprázdňovacia stanica. Tá obsahuje vrecko na prach, ktoré sa plní po každom vysávaní a nečistoty tak stačí vyhodiť raz za zhruba 75 dní. Konkrétna doba závisí od rozlohy domácnosti a množstva prachu v nej.

Dokovacia stanica tiež obsahuje 4-litrovú nádobu na dopĺňanie vody pre mopovanie a ponúka funkciu automatického umytia a vysušenia mopovacích kotúčov.

Xiaomi Robot Vacuum X20+ ma prekvapil nízkou cenou už v dobe svojho uvedenia na slovenský trh. V TPD ho aktuálne kúpite za 399 eur a v tejto cene nemá žiadnu konkurenciu. X20+ je bez konkurencie aj v cene do 500 eur, avšak keď ho môžete kúpiť so zľavou, prečo to nevyužiť.

Pozor však, zľava v TPD je časovo limitovaná.

Porovnanie vysávačov Xiaomi Robot Vacuum X20+ a Xiaomi Robot Vacuum X10+Zdroj: Xiaomi
Porovnanie vysávačov Xiaomi Robot Vacuum X20+ a Xiaomi Robot Vacuum X10+

Zdroj: TPD

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit