Bitcoin, podobne ako ostatné coiny, prešiel v auguste silným poklesom.

Mnohí investori preto využívajú dočasný pokles na nákup nových BTC a obzerajú sa aj po ďalších investičných príležitostiach reflektujúcich súčasný trh. V nasledujúcich riadkoch spomenieme hlavné príčiny náhleho poklesu digitálnych aktív za posledné dva týždne a pre tých, ktorí zvažujú nákup Bitcoinu, máme návod, ako na to.

Bitcoin sa predáva o 11 % lacnejšie než na začiatku mesiaca

Mnohí investori zneistili, keď sa Bitcoin začiatkom mesiaca prepadol pod úroveň 50-tisíc dolárov. V prvý augustový pondelok totiž padol na svoje minimum 49 800 $, kde nebol od februára 2024. Dnes sa predaj opäť vyšplhal na 59-tisíc $. Investori, ktorí využili pondelkovú nákupnú cenu, tak v čase písania zhodnotili svoje investície o približne 16 %. Cena Bitcoinu však naráža na odpor a tento mesiac sa mu nepodarilo preraziť hranicu 63-tisíc. V porovnaní so začiatkom augusta je jeho trhová hodnota stále nižšia o takmer 11 %.

Zdroj: tradingview.com

Dôvody poklesu cien digitálnych aktív v prvej polovici augusta

Začiatkom augusta  Japonská národná banka nečakane zvýšila úrokové sadzby, čo vyvolalo výpredaje na svetových trhoch a následné globálne poklesy cien digitálnych aktív. Trh tiež reagoval na výpredaj akcií spoločnosti Apple, ktorý oznámila Berkshire Hathaway, vedená Warrenom Buffettom.

K zvýšenému napätiu tiež prispeli slabé ekonomické údaje o nezamestnanosti v Spojených štátoch. Tá dosiahla najvyššiu úroveň od októbra 2021 (4,3 %). Tieto údaje vzbudili obavu z blížiacej sa recesie, čo spôsobuje, že mnohí investori premiestňujú svoje vklady do konzervatívnejších aktív. Okrem varujúcich ekonomických signálov prispieva k celkovej nervozite aj napätie na Blízkom východe.

No ak zvažujete využiť momentálne nižšie ceny Bitcoinu na nákup, máme pre vás praktický návod, ako to urobiť jednoducho a bezpečne prostredníctvom peňaženky Best Wallet.

Ako kúpiť Bitcoin prostredníctvom peňaženky Best Wallet? 

Best Wallet je lídrom v oblasti správy kryptomien vďaka prístupu k DeFi natívnym aplikáciám, nástrojom AI, údajom o používateľskom portfóliu v reálnom čase aj natívnej minci so špeciálnymi výhodami. Zakladá si na bezpečnosti, interoperabilite a robustnom prostredí Web3, pričom zjednodušuje nákup tokenov a odmeňuje pravidelných používateľov.

Best Wallet je k dispozícii na mobilných zariadeniach aj počítačoch a podporuje tiež kryptoairdropy, staking aj NFT. V aplikácii sa tiež dozviete novinky zo sveta kryptomien.

Dôležité je tiež spomenúť, že peňaženka Best Wallet má v sebe integrovanú burzu Best DEX. Vďaka nej si môžete rýchlo a ľahko kúpiť akékoľvek kryptomeny a bezpečne realizovať obchodné transakcie.

Zdroj: bestwallet.com/sk

Ak si chcete kúpiť Bitcoin, tu je návod, ako na to prostredníctvom Best Wallet:

1. Stiahnite si aplikáciu Best Wallet na oficiálnej stránke.

2. Otvorte si vlastný účet a zaslané súkromné kľúče uschovajte na bezpečné miesto.

3. V aplikácii peňaženka si zvoľte možnosť pripojenia k Best DEX. 

4. Po pripojení zvoľte dostupný pár na Best DEX  (napr. BTC/USDT).

5. Vyberte si typ objednávky (trhovú, limitnú) a zadajte požadované množstvo BTC.

6. Po zaplatení menšieho poplatku budú Bitcoiny automaticky prevedené do vašej peňaženky. 

Ak do svojho portfólia chcete pridať aj iné kryptomeny, môžete využiť výhodný predpredaj perspektívneho meme coinu Pepe Unchained.

Pepe Unchained vyzbieral už viac ako 8,8 milónov

Mnohé siete si účtujú za vykonávanie transakcií zbytočne vysoké poplatky a kvôli veľkému objemu transakcií sa stáva, že dochádza k preťaženiu siete. To vedie k spomaleniu transakcií, čo oberá obchodníkov o výhodné investičné príležitosti.

Tvorcovia projektu Pepe Unchained prišli s elegantným riešením tohto problému. Nad sieťou Ethereum postavili vlastnú druhú vrstvu blockchainu, kde sa transakcie spracujú aj overia, a tým odľahčia preťaženie primárnej siete. Výsledkom sú 100-násobne rýchlejšie transakčné časy za zlomok ceny.

Zdroj: pepeunchained.com/sk

V priebehu niekoľkých týždňov sa na projekt vyzbieralo viac než 8,8 miliónov dolárov. Skorí investori môžu ešte niekoľko dní využiť zvýhodnené ceny a v predpredaji kúpiť natívne tokeny PEPU za 0,0090901 $. Nákup sa dá ľahko zrealizovať pripojením peňaženky Best Wallet na oficiálnej stránke projektu.

Vďaka integrovaným funkciám peňaženky Best Wallet majú investori tiež možnosť využiť staking, ktorý je aktívny už počas predpredaja. Uzamknutím tokenov PEPU získajú záujemcovia o pasívny príjem odmeny s ročnou percentuálnou návratnosťou (APY) až vo výške 222 %.

Viac o projekte Pepe Unchained

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Clickout Media.

Prečítajte si aj: