Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 45. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Xiaomi Black Friday 2023 je v plnom prúde, toto je 20 najlepších zliav

Xiaomi odštartovalo veľkolepé zľavy v rámci Black Friday 2023. Zlacnené sú desiatky produktov, pričom ušetriť môžete až do 52 % z pôvodnej ceny. Akcia platí do 3. decembra 2023 alebo do vypredania zásob.

Kompletnú ponuku Xiaomi Black Friday 2023 si môžete pozrieť na webe mi-store.sk. V tomto článku nájdete našich 20 favoritov. Článok je rozdelený do viacerých častí, nakoľko Xiaomi zlacnilo viacero kategórií svojich produktov – od smartfónov cez fitnes náramky a smart hodinky až po kolobežky, robotické vysávače a ostatné produkty.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. VÚB Banka cieľom podvodu. Teraz s malou zmenou

Nejde o nič nové, no banky nemajú pokoj v žiadnom ročnom období. Do emailovej schránky môžete dostať informáciu o potrebe vykonať akciu. To je totiž to, čo po vás podvodníci chcú. Dostať sa do bankových systémov nie je len tak a ak im pomôže používateľ, cesta bude jednoduchšia.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Samsung zvažuje predplatné pre niektoré funkcie v sérii Galaxy S24

O predplatnom v smartfónoch sa rozprávalo už dlhšiu dobu. Výrobcovia totiž mali zvažovať, že by sa niektoré funkcie objavili len pri nejakom tom predplatnom, pričom podobným smerom sa mal uberať aj Google so systémom Android. Teraz však šokuje spoločnosť Samsung, ktorá má do série Galaxy S24 priniesť nejaké funkcie spojené s umelou inteligenciou. Tie ale nemajú byť pre každého.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Google Chrome dostal šikovnú funkciu, ktorú oceníte

Chrome je najrozšírenejším prehliadačom, pričom Google ho neustále vylepšuje, aby jeho používateľom ponúkal všetky potrebné funkcie. Prehliadač už tento rok dostal pre stolné počítače vynikajúcu funkciu, ktorou je “šetrič pamäte”, avšak odteraz dokáže zobraziť aj využitie pamäte kartami, ktoré máte otvorené.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. moto g54 5G POWER EDITION: Telefón pre väčšinu Slovákov?

Moto g54 5G POWER EDITION je telefón, ktorý by mal najviac odpovedať požiadavkám používateľov na Slovensku. Je totiž určený pre krajiny strednej Európy a primárne je vytvorený na maximálny pomer výkon/cena. Čo si teda ľudia na Slovensku prajú najviac? Tak, ak na chvíľu zabudneme na cenu, bude to poriadna batéria, aby ste telefón nemuseli hneď nabíjať.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Potenciálny zabijak smartfónov a iPhonu je tu. Uspeje alebo pôjde o prepadák?

Smartfóny spôsobili revolúciu našich životov a zmenili spôsob, ako žijeme, ako komunikujeme a ako pristupujeme k informáciám. Avšak ani smartfóny nebudeme používať donekonečna a skôr či neskôr príde technológia, ktorá ich nahradí. Medzi prvé pokusy patrí zariadenie Humane Ai Pin. Vyvíja ho spoločnosť Humane, ktorú založili dvaja bývalí zamestnanci Applu.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: