Akcia trvá od 21. do 27. novembra.

Na oficiálnej webovej stránke Niceboy nájdete zľavy až do výšky 30 % na vybrané produkty. Inteligentné hodinky, slúchadlá alebo reproduktory pre čo najlepší zážitok z počúvania hudby budú určite dobrou voľbou.

HIVE Pods 3 Ultra: slúchadlá pre náročných

Skvelý zvuk, stabilný prenos, dlhá výdrž batérie a bleskurýchle nabíjanie rozhodne nie sú jedinými výhodami bezdrôtových slúchadiel Niceboy HIVE Pods 3 Ultra. Môžu byť skvelým darčekom nielen pre milovníkov hudby, ale vďaka svojim funkciám a pokročilému rozhraniu Bluetooth 5.1 zaručujú aj skvelý komfort pri hraní hier alebo sledovaní filmov. 

Na zaostávanie zvuku za obrazom môžete definitívne zabudnúť. Nikdy nebol lepší čas urobiť radosť sebe alebo niekomu inému a zároveň si naplno užiť hudbu, hry a filmy. Vďaka ponuke Black Friday na oficiálnej webovej stránke Niceboy môžete ušetriť 21 % na HIVE Pods 3 Ultra za 46,10 eur namiesto pôvodnej ceny 58 eur. 

Niceboy HIVE PODS 3 ULTRAZdroj: Niceboy
Niceboy HIVE PODS 3 ULTRA

RAZE 3 Titan: reproduktor, ktorý obstojí aj v náročných podmienkach

Čo je lepšie na ozvučenie párty doma alebo kdekoľvek vonku ako výkonný reproduktor za skvelú cenu? Pre tých, ktorí nechcú robiť kompromisy, ponúka Niceboy skvelé riešenie. Prenosný reproduktor RAZE 3 Titan v sebe spája maximálny výkon 50 W, čistý zvuk, silné basy, až 15-hodinovú výdrž batérie a dokonca slúži ako powerbanka. Je vodoodolný a vydrží silný dážď, rannú rosu, pád do bazéna alebo špliechanie nápoja. 

Vďaka ponuke Black Friday môžete ušetriť 15 % a získať reproduktor RAZE 3 Titan pre seba alebo ako vianočný darček za 65,30 eur namiesto pôvodných 77 eur

Niceboy RAZE 3 TitanZdroj: Niceboy
Niceboy RAZE 3 Titan

Party BOSS: reproduktor na každú párty

Posuňte svoju párty na ešte vyššiu úroveň s Party BOSS 200 W. Vyznačuje sa čistým zvukom s nekompromisným výkonom a silnými basmi vďaka technológii MaxxBass. Vďaka technológii Bluetooth môžete pohodlne a bezdrôtovo prenášať hudbu z telefónu alebo tabletu, ale k reproduktoru môžete pripojiť aj iné zariadenia pomocou kábla s 3,5 mm konektorom alebo prehrávať hudbu z USB flash disku alebo karty microSD. 

Vďaka zabudovanej anténe môžete počúvať aj rádio. Základné vybavenie zahŕňa aj bezdrôtový mikrofón, takže žiadna párty nezostane bez karaoke. A to nie je všetko! Vďaka funkcii TWS môžete bezdrôtovo pripojiť dva reproduktory a zdvojnásobiť už tak vysoký výkon. Záverečnú bodku dodáva aj aktivácia svetelných efektov. 

Ak už viete, že reproduktor Niceboy Party BOSS musíte mať, neváhajte využiť 23 % zľavu v rámci Black Friday a vychutnajte si hudbu za 176,90 eur namiesto pôvodných 231 eur. 

Niceboy Party BossZdroj: Niceboy
Niceboy Party Boss

Watch GTR: štýlové hodinky plné funkcií

Inteligentné hodinky sú nevyhnutnou súčasťou výbavy mnohých nadšencov zdravého životného štýlu. Hodinky Watch GTR majú prémiové kovové telo a špičkový 1,35-palcový dotykový displej AMOLED s vysokým rozlíšením 390 × 390 pixelov. 

To všetko zaručuje lepšie zobrazenie farieb, dokonalý kontrast a čitateľnosť na priamom slnečnom svetle. V mobilnej aplikácii si môžete vybrať z viac ako 200 rôznych vzorov ciferníkov.  Základná výbava zahŕňa aj reproduktor a mikrofón, takže vďaka spárovaniu s mobilným telefónom je možné telefonovať priamo zo zápästia. Na jedno nabitie vydrží až 5 dní. 

Bežná cena inteligentných hodiniek Watch GTR je 96 eur. Vďaka ponuke Black Friday si ho môžete kúpiť s 20 % zľavou za 76,90 eur. 

Niceboy WATCH GTRZdroj: Niceboy
Niceboy WATCH GTR

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Niceboy.

Prečítajte si aj: