K dispozícii je len počas piatka 24. novembra 2023.

Aj operátor Telekom naskočil na vlnu špeciálnych Black Friday zliav a akcií a pre určitú skupinu zákazníkov si pripravil špeciálnu ponuku. Pokiaľ máte predplatenú kartu Easy alebo Predplatenka, tak Black Friday akciu môžete využiť aj vy.

V aplikácii Telekomu si iba dnes, v piatok 24. novembra 2023, nájdete špeciálny MIXI balíček, ktorý ponúka 30 GB dát za 3 eurá. Balík má platnosť 7 dní, takže ak si ho aktivujete, môžete ho využívať do ďalšieho piatka.

Operátor tiež avizoval, že v pondelok 27. 11. zaradí do Telekom aplikácie ďalší špeciálny predvianočný balíček „na trošku dlhšie obdobie“.

Mimochodom, pokiaľ vám končí viazanosť a premýšľate, čo ďalej s telefónnym číslom, predplatená karta Predplatenka predstavuje aktuálne najlepšiu ponuku – minimálne na rok 2024. Pokiaľ efektívne využijete vianočnú ponuku pre túto predplatenú kartu, môžete za 8 eur mesačne získať neobmedzené hovory do všetkých sietí a priemerne viac ako 70 GB dát mesačne. Detaily nájdete v samostatnom článku TU.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit