Nekonečné volania a veľa dát za málo peňazí.

Pokiaľ vám teraz niekedy končí viazanosť na mobilnom čísle a premýšľate, čo s ním ďalej, mám pre vás tip. Za 8 eur mesačne môžete získať neobmedzené hovory do všetkých sietí a priemerne viac ako 70 GB dát mesačne.

Túto ponuku môžete získať v rámci vianočnej kampane Telekomu, ktorý sa rozhodol zatraktívniť predplatenú kartu Predplatenka špeciálnym dátovým balíčkom s objemom 1000 GB s platnosťou do konca roka 2024. Ide o časovo obmedzenú akciu, pričom 1000 GB balíček je dostupný pre všetky nové SIM karty a tiež aj pre používateľov, ktorí si prenesú svoje číslo na Predplatenku.

Čiže, ak vám končí viazanosť u vášho operátora, môžete zvážiť aj možnosť, že by ste si preniesli číslo na Predplatenku. Aby ste mohli využívať 1000 GB balíček, je potrebné si na novej SIM karte, resp. po prenesení čísla, dobiť kredit aspoň o 10 eur a aktivovať si špeciálny balíček v Telekom aplikácii – je potrebné spraviť to do 31. decembra 2023.

Vianočný 1000 GB balíček môžete čerpať až do konca roka 2024, pokiaľ si budete pravidelne dobíjať kredit každých 30 dní vo výške aspoň 10 eur. Balíček môžete v takomto prípade čerpať viac ako 14 mesiacov, takže budete mať k dispozícii v priemere cca 70 GB mesačne.

Aby ste vyťažili ponuku na maximum, odporúčam, aby ste dobitý kredit využili na aktiváciu balíčka nekonečných volaní na 30 dní za 8 eur. V praxi to potom znamená, že si každý mesiac nabijete kredit za 10 eur, aby ste si predĺžili platnosť 1000 GB balíčka. Za 8 eur si aktivujete nekonečné hovory a zvyšné 2 eurá si môžete odložiť na neskôr, prípadne ich využijete na SMS správy.

Takýmto spôsobom získate nekonečné volania a priemerne viac ako 70 GB dát mesačne za poplatok 8 eur na 30 dní počas celého roka 2024. A na konci roka 2024 sa môžete rozhodnúť, čo ďalej. Či ostanete na Predplatenke, alebo prejdete opäť na paušál u niektorého z operátorov.

Telekom Vianoce 2023Zdroj: TOUCHIT
Telekom Vianoce 2023

Zdroj: vlastné, Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit