Dátum predstavenie bol oficiálne potvrdený samotnou spoločnosťou.

Označenie série Black Shark 4S prezrádza, že pôjde skôr o prirodzenú evolúciu zariadení, ktoré sme spoznali začiatkom tohto roka. V tom čase séria Black Shark 4 bola vybavené tým najlepším, čo na trhu bolo dostupné – sadou Snapdragon 888, 144 Hz displejom, 120 W nabíjaním a 4500 mAh batériou. 

Predstavenie noviniek bude 13. októbra a bude sa niesť v duchu „evolúcie a útoku. Telefónny Black Shark patria vždy k tomu najvýkonnejšie, čo si môžete v oblasti herných smartfónov kúpiť. To isté bude platiť aj pri sérii Black Shark 4S, ktorá bude vybavená čipovou sadou Snapdragon 888+. 

Vo výbave nebude taktiež chýbať displej so 144 Hz obnovovacou frekvenciou, čo hráči určite ocenia, ako aj rýchle 120 W nabíjanie. Portál GizChina informuje, že séria 4s bude aj naďalej vybavená displejmi s uhlopriečkou 6,67-palca, čo sa zhoduje s modelmi série Black Shark 4.

Je zrejmé, že táto správa hráčov príliš nepoteší, hlavne tých, ktorí sa tešili sa zariadenie so skutočne veľkým displejom. Vyzerá to však tak, že 13. októbra spoznáme viacero zaujímavých noviniek.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.