Takmer hociktorý smartfón s Androidom 6.0 môžete premeniť na BlackBerry.

BlackBerry sprístupnilo svoje aplikácie a služby, ktoré boli doteraz dostupné iba pre telefóny BlackBerry PRIV a DTEK50, pre takmer všetky zariadenia so systémom Android 6.0. Spoločnosť síce tvrdí, že aplikácia je kompatibilná so všetkými Android M zariadeniami, Huawei Mate 8 s týmto systémom však nepodporuje.

Aplikácie od BlackBerry sú dostupné prostredníctvom nástroja BlackBerry Hub+. Ten vás odkáže na ďalšie aplikácie, ako je emailový klient, kalendár alebo správca hesiel. Tieto aplikácie môžete používať počas 30 dní zadarmo. Následne je možnosť pokračovať v používaní bez platenia (sem-tam sa zobrazia reklamy) alebo využiť ponuku predplatného za mesačný poplatok 0,99 eur.

BlackBerry platiacim používateľom sprístupní aj ďalšie nástroje ako Kontakty, Poznámky, Úlohy a Launcher, ktorý zmení používateľské rozhranie domovskej obrazovky.

Spoločnosť plánuje rozšíriť kompatibilitu aplikácie aj pre zariadenia so systémom Android 5.0. BlackBerry Hub+ sťahujte z obchodu Google Play.

blackberry_hub_android

Zdroj: BlackBerry

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit