Zhotovovanie selfie fotografií je stále aktuálny hit, pričom k tejto činnosti patrí aj „selfie-stick“.

Prečo používať „selfi-stick“? Ak chcete mať na jednej snímke celú rodinu alebo partiu kamarátov, bez tejto pomôcky sa len ťažko zaobídete a navyše je to autentické. Samozrejme, pokiaľ váš smartfón nedisponuje širokouhlou kamerou.

slefie-stick_anpix-cm80-4

Ak hľadáte dobrú bezdrôtovú selfie palicu za dobrý peniaz, tak ANPIX CM80 Bluetooth selfie stick vás určite nesklame. V zloženom stave je kompaktná (185 mm) a bez problémov sa vojde do malej príručnej tašky. Zloženým stavom nemyslíme, že ju treba rozoberať, ale držiak zariadení je plne zaklápateľný do rukoväte. Celková dĺžka po roztiahnutí je 820 mm, čo je dosť a viac väčšina používateľov nepotrebuje.

slefie-stick_anpix-cm80-7

Spracovanie a kvalita materiálov je na dobrej úrovni. Teleskopická časť je z kovu a skladá sa zo siedmych častí. Držiak zariadení je z tvrdého plastu, ale časti, ktoré sú v priamom kontakte so zariadením sú gumené. Veľkostné rozmedzie upnutia držiaku je od 55 do 85 mm, čiže aj 6-palcové zariadenia by mali byť kompatibilné. Nevýhodou je atypický úchyt držiaku, ktorý nevyužijete napr. na statíve.

Rúčka je kombináciou kovu (vo vnútri) a pogumovaného plastu. Na dotyk je veľmi príjemná a nešmykľavá. Na vrchu rúčky je vstavané tlačidlo spúšte fotoaparátu a v spodnej časti sa nachádza microUSB port na pripojenie nabíjačky. Nechýba ani informačná LED dióda, ktorá informuje o stave nabíjania. Na jedno nabitie vydrží selfie palica niekoľko dní a nabíja sa približne 2 hodiny. Bluetooth pripojenie je bezproblémové a kompatibilné so zariadeniami Android od 4.2 vyššie a iOS od 5.0 vyššie.

slefie-stick_anpix-cm80-1

V balení sa nachádza Bluetooth selfie palica, microUSB kábel na nabíjanie, šnúrka na zápästie a používateľský návod.

slefie-stick_anpix-cm80-2

Cena: 6,72 eur

Možnosť zakúpenia: www.agem.sk

 

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE