Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vyberané materiály, výnimočná kvalita, premyslený dizajn – súčasný luxus má mnoho podôb. Spolu tvoria základ špeciálnej edície „Montblanc pre BMW“ pozostávajúcej z produktov Montblanc určených na cestu a do kancelárie, vybraných exkluzívne pre BMW.

BMWMontblanc3_nowatTáto špeciálna edícia nie je len oslavou nadšenia oboch spoločností pre kvalitu a remeselnú zručnosť. Predstavuje aj začiatok partnerstva, ktorý sa má stať symbolom súčasného luxusu. Samotný fakt, že spolupráca s BMW je prvým takýmto počinom spoločnosti Montblanc, je jasným znakom toho, aký hlboký rešpekt k sebe navzájom prechovávajú.

„Montblanc pre BMW“ – spoločné nadšenie pre tradíciu, kvalitu a remeselnú zručnosť

BMW aj Montblanc majú za sebou roky skúseností vo svojom odvetví. Mnohé z ich výrobkov, napríklad BMW radu 7 či plniace pero Meisterstück, sa stali exkluzívnymi, štýlovými ikonami. Obe značky sa odjakživa vyznačujú vysokými nárokmi na samých seba, ako i na svoje výrobky: zanietenosťou pre kvalitu, citom pre detail, hlboko zakorenenou tradíciou, no i chuťou inovovať a snahou neustále sa rozvíjať. Všetky tieto vlastnosti sa ukrývajú v produktoch oboch spoločností a nechýbajú ani v exkluzívnej kolekcii „Montblanc pre BMW“. Nájdeme v nej vyberané výrobky z kože a písacie potreby, ktoré skvelo dopĺňajú BMW radu 7, či už v každodennom živote alebo pri dlhých, luxusných jazdách. Všetky položky kolekcie sa pýšia nenápadným gravírovaním v štýle BMW radu 7 vrátane diskrétneho gravírovaného nápisu „Montblanc pre BMW“. Od jari 2016 bude táto exkluzívna séria súčasťou kolekcie BMW Lifestyle a bude dostupná vo vybraných obchodoch a butikoch BMW a Montblanc po celom svete.

BMWMontblanc1_nowatKožené výrobky „Montblanc pre BMW“. Produkty Montblanc ručne vyrábajú z vyberanej kože tí najzručnejší odborníci, pričom stelesňujú ich majstrovstvo, oddanosť a cit pre detail. Každý produkt zo série Meisterstück kolekcie „Montblanc pre BMW“ je vyrobený z európskej full-grain kože v jedinečnej čiernej farbe Montblanc s hlbokým leskom. Vysoko kvalitné žakárové vnútro s označením Montblanc a emblém s krúžkom potiahnutým paládiom im dodávajú rafinovaný ráz, zatiaľ čo výrazný, klasicky vyzerajúci nápis BMW radu 7 vnáša technicky moderný prvok. Vďaka vysoko kvalitnému, štýlovému puzdru na vizitky Meisterstück nájdete všetky dôležité kreditné karty spolu s členskými kartami a vizitkami na jednom mieste. Toto exkluzívne puzdro vďaka množstvu priehradiek ponúka dostatok priestoru na množstvo kariet, ktoré neodmysliteľne patria k modernému životnému štýlu. Luxusný obal na pas Meisterstück, do ktorého si môžete uložiť cestovné a iné doklady, je vynikajúcim spoločníkom pre tých, ktorí často cestujú. Do puzdra na dve písacie potreby Meisterstück sa zmestia dve perá veľkosti Meisterstück Classique alebo LeGrand a zároveň im zaručuje primeranú ochranu. Ozajstným highlightom je kľúčenka Meisterstück pre špeciálnu edíciu „Montblanc pre BMW“: bola zhotovená zvlášť pre BMW radu 7, pričom ide o úplne prvú kľúčenku Montblanc navrhnutú presne podľa tvaru kľúča ku konkrétnemu vozidlu. Vďaka tomu je symbolom partnerstva medzi týmito spoločnosťami a vynikajúco dopĺňa sériu Meisterstück kolekcie „Montblanc pre BMW“.

OBMWMontblanc4_nowatdolné produkty zahrnuté v kolekcii Nightflight „Montblanc pre BMW“ sa skvele hodia dynamickým mestským cestovateľom. Či už ide o praktickú tašku na dokumenty alebo pevný, 55-litrovýcestovný kufor, vďaka robustnej nylonovej látke a rebrovanej kostre sú oba výrobky odolné voči odreninám, vode a škrabancom. Vysoko kvalitné kožené čalúnenie, žakárové vnútro a ruténiom potiahnutý krúžok s emblémom im dodávajú exkluzívny ráz. Za svoju technickú eleganciu vďačia špeciálnemu gravírovaniu BMW radu 7 na koženom povrchu, ktoré zároveň podčiarkuje moderný vzhľad ich tvaru a materiálu. Zatiaľ čo taška na dokumenty sa pýši pohodlnými koženými rúčkami, univerzálnymi vnútornými vreckami, čalúnenou priehradkou na laptop a systémom na jej pripevnenie k taške na kolieskach, masívna cestovná taška disponuje klasickou hlavnou priehradkou a osobitným priečinkom na zips. Šikovným prvkom je oddeliteľný, integrovaný priečinok na dokumenty, umožňujúci rýchly a bezpečný prístup k cestovným dokladom ako lístok a pas. Na taške na dokumenty aj na cestovnom kufri nájdeme exkluzívnu menovku z vysoko kvalitnej teľacej kože s exkluzívnym dizajnom „Montblanc pre BMW“. Jej úloha nespočíva len v ochrane pred zámenou či stratou batožiny; vygravírovaný nápis BMW radu 7 podčiarkuje exkluzívnosť tašky na dokumenty i cestovnej tašky.

Písacie potreby „Montblanc pre BMW“. Názov Montblanc je už vyše 100 rokov synonymom kultúry písania a písacích potrieb zhotovených majstrami vo svojom remesle. Práve preto kolekciu „Montblanc pre BMW“, pozostávajúcu z uvedených kožených produktov, dopĺňajú písacie potreby zo série Meisterstück: plniace pero Meisterstück Platinum Line LeGrand, klasický predstaviteľ značky Montblanc, a Meisterstück Platinum Line LeGrand Rollerball. Obe sú vyrobené zo vzácnej, tmavočiernej živice s detailmi z opracovanej platiny. Spona je zdobená laserom gravírovanými číslicami 7 spolu s číslom individuálnej série. Hrot plniaceho pera je ručne vyrobený zo 14-karátového zlata Au 585 s ródiom potiahnutou vložkou. Vysoko kvalitné písacie potreby vhodne dopĺňa darčekové puzdro Montblanc.

BMWMontblanc7_nowatPo svetovej premiére na automobilovej výstave IAA 2015 bude špeciálna edícia „Montblanc pre BMW“ od jari 2016 dostupná u vybraných dealerov BMW a v butikoch Montblanc po celom svete.

Značky: