Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na cestu, pripraviť sa, vyraziť! V podobe RENT A RIDE ponúka BMW Motorrad pomocou platformy na prenájom www.rentaride.com nefalšovanú radosť z jazdy na motocykli. S možnosťou individuálneho plánovania, s úplne novými motocyklami a so širokou ponukou vzrušujúcich ciest, ktoré sú priamo pripravené v aplikácii BMW Motorrad Connected.

S momentálne 89 zúčastnenými požičovňami v siedmich krajinách je www.rentaride.com najväčšou platformou na prenájom motocyklov v Európe. Zámerom spoločnosti BMW Motorrad je rozšíriť do konca roka platformu na viac ako 100 prenajímateľov v 12 krajinách. Rozširovanie počtu prenajímateľov a krajín bude pokračovať aj naďalej, pričom ambicióznym cieľom na rok 2021 je stať sa celosvetovým lídrom v segmente prenajímania motocyklov.

Na www.rentaride.com si záujemcovia môžu rezervovať v podstate nový motocykel BMW a pokiaľ potrebujú, tak aj vybavenie potrebné na jazdu. Stačí pár klikov a vyrazia výlet s priateľmi, alebo na dôkladnú testovaciu jazdu. Motocykle absolvujú detailnú prehliadku miestnymi špecialistami u partnerov BMW Motorrad a odovzdávajú sa v uvoľnenej atmosfére. Takže ak je pre niekoho dlhá cesta ešte riskantná, stále je možnosť flexibilne a jednoducho si motocykel snov požičať od RENT A RIDE a vyraziť na jazdu plnú objavov.

Platforma RENT A RIDE sa bude postupne rozširovať na existujúcich trhoch v Nemecku, vo Fínsku, Francúzsku, v Taliansku, Nórsku, Rakúsku a v Thajsku. Ďalšie miesta RENT A RIDE vzniknú tento rok v USA a na štyroch nových európskych trhoch (Holandsko, Belgicko, Švajčiarsko, Česká republika).

Značky: