Na našej stránke sme už informovali o tom, že operátor O2 výrazne investuje do vlastnej 4G siete a chce, aby ju jeho zákazníci naplno využívali. Táto sieť je pritom dostupná už pre takmer 94 % populácie na Slovensku.

Rovnako sme informovali o tom, že aktuálne beží Roadshow Leto v sieti, teda vo vybraných mestách sa uskutočňuje stretnutie zástupcov O2 s používateľmi na najfrekventovanejších častiach mesta. My sme nelenili a vybrali sme sa na cestu z Bratislavy do Martina, aby sme zistili, ako to vlastne vyzerá. A bolo sa na čo pozerať.

Ak chcete mať telefón dobre pripravený na rýchlu mobilnú sieť 4G, určite sem choďte. Ako sme si overili, zástupcovia O2 vám skontrolujú, ako je nastavený váš telefón a pomôžu v tom, aby ste mali z mobilného pripojenia na internet čo najlepší používateľský zážitok. Ak máte staršiu SIM kartu, môžete si ju zadarmo vymeniť. A aby ste si všetko mohli dobre vyskúšať, dostanete k tomu aj balík 5 GB dát.

Počas trvania Roadshow Leto v sieti navyše môžete vyhrať mobilný telefón alebo tablet. Roadshow sa uskutočňuje vo vybraných slovenských mestách od 13:00 do 18:00, pričom dôležité časy sú približne 15:00 a 17:00. Desať účastníkov sa tak môže o 15:00 zúčastniť súťaže o Huawei P20 lite, pričom úlohou je usporiadať staršie mobilné telefóny podľa dátumu ich príchodu na trh.

Kto to urobí najrýchlejšie, získa Huawei P20 lite. Za nesprávne poradie každého z telefónov sa k výslednému času pripočítava 10 trestných sekúnd. Treba to jednak vedieť a zároveň byť rýchly. Teda radšej to vedieť, ako byť rýchly 🙂

Druhá súťaž je o 17:00  hodine a vtedy sa súťaží o tablet od spoločnosti Huawei. Tu ide o správne odpovede na kvízové otázky, pričom odpovede je možné nájsť v magazíne Sóda. Spomínané časy môžu byť ovplyvnené počasím.

Ak nechcete súťažiť, môžete si dať osviežujúci sódový nápoj, pozrieť si výstavku telefónov Huawei P20 lite, P20 a P20 Pro alebo sa len pobaviť.

A aké sú tie vybrané mestá?

Nech sa páči, tu je zoznam:

  • Žilina
  • Banská Bystrica
  • Zvolen
  • Trnava
  • Nitra
  • Levice

Termíny nájdete na facebookovej stránke O2

Viac o balíka 5G mobilných dát v sieti 4G od O2

O2 zvoláva: Príďte do našej predajne. Skontrolujeme vám, či ste 4G ready a môžete dostať 5 GB dát zadarmo

 

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.