Pri našej návšteve Prahy sme si zašli do centrály aj na Slovensku dobre známej firmy ALZA. Oplatilo sa, niečo také len tak neuvidíte. Centrála tejto spoločnosti je na Prahe 7 a je to niekoľko podlažná budova. 

Vo vnútri to vyzerá podobne, ako je to v súčasných IT spoločnostiach – moderný dizajn, dôraz na tom, aby sa tam ľudia chceli pracovať a zabezpečenie všetkých ich potrieb. Okrem centrálneho priestoru so zeleňou, anglickou telefónnou búdkou tu nájdete aj lezeckú stenu, separovaný zver odpadu, kuchynku a vlastný ALZA box.

Samozrejme, treba sa pochváliť vlastnými úspechmi a to aj ALZA robí. Ukričaná postavička mimozemšťana Alzy vznkla už v roku 2007.

Pokračujeme ďalej priestormi určenými na relax. Tu nájdete saunu, masáž ale aj jaskyňu či klavír a herňu s PS2, minifutbalom a pod.

Navštíviť sme boli aj detský kútik, ktorý môžu využívať zamestnanci s deťmi. Ten je naozaj dobre vybavený a je naň výhľad aj z pracovnej časti miestnosti.

Asi najpoužívanejšou časťou centrály ALZA mimo kancelárskych priestorov je fitnes centrum. To je tiež celkom dobre vybavené.

V našej reportáži pokračujeme návštevou najväčšej predajne ALZA v Prahe.

 

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.