Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V piatok 4.10.2019 budú mať užívatelia platformy Bolt jedinečnú možnosť využiť aplikáciu okrem prepravy osôb aj na dobrú vec. Pri príležitosti Svetového dňa zvierat bude Bolt v čase od 12:00 do 19:00 okrem odvozu cestujúcich vyzdvihovať aj dary pre zvieratá z útulkov.

Bolt sa rozhodol podporiť útulky vedené nadáciou Sloboda zvierat tým, že prostredníctvom vodičov budú môcť užívatelia poslať vecné dary. Snaha tých, ktorí sa zapoja, neostane nepovšimnutá. Okrem skvelého pocitu získa každý, kto sa tejto akcie zúčastní kredit na jazdy s aplikáciou Bolt zdarma. Každý, kto sa tejto akcie zúčastní, bude taktiež zaradený do súťaže o kredit 50 € na jazdy cez platformu Bolt.

Darcovstvo bude prebiehať v Bratislave, prostredníctvom vodičov, ktorí na objednanej adrese vyzdvihnú materiál zo zoznamu potrebných vecí. Konkrétne sa jedná o akékoľvek krmivo pre mačky a psy rôznych váhových a vekových kategórií, nové a zachovalé chovateľské potreby a vyradený textil akým sú uteráky, deky, obliečky, či plachty. Každý dar by mal byť poriadne zabalený tak, aby nedošlo pri prevážaní k znehodnoteniu vozidla. Viac informácií o darcovstve sa záujemci dozvedia na blogu Bolt.

„Spolupráca s nadáciou Sloboda zvierat je pre nás príjemný spôsob ako prispieť k dobrej veci. Radi využijeme naše možnosti na to, aby sme pomohli aj tým, na ktorých sa často v dnešnej uponáhľanej dobe zabúda,“ dodáva Roman Sysel, regionálny manažér spoločnosti Bolt pre strednú Európu.

Bolt sa tak stane aj partnerom Dňa otvorených dverí, ktorý organizuje Sloboda zvierat dňa 5.10.2019.

Značky: