Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Platforma Bolt neustále rastie a hľadá posily do svojho bratislavského tímu. Láka na možnosť rýchleho kariérneho rastu v mladom kolektíve inšpiratívnych ľudí.

V bratislavských kanceláriách platformy Bolt sa o hladké fungovanie a rozvoj služby prepravy autom, prostriedkov mikromobility aj rozvozu jedla pod značkou Bolt Food stará viac ako 30 špecialistov a manažérov, ktorí práve hľadajú nových kolegov a kolegyne. V súčasnej dobe je vypísaných 15 pozícií pre Bolt Food, a tiež pre Bolt Market, novú službu rýchleho dovozu potravín a ďalšieho tovaru z obchodov, ktorá bude spustená v najbližšej dobe. Konkrétne pre Bolt Market hľadá platforma okrem iného profesionálov na pozície Operations Managera, či Supply Chain Managera.  

Nových kolegov a kolegyne v tíme Bolt čaká zaujímavá a rozmanitá práca v moderných priestoroch budovy Uniq v centre mesta, aj možnosť pracovať z domu a široká ponuka benefitov. Dostanú príležitosť pracovať v malých a nezávislých tímoch, s rozhodovacími právomocami, v rámci etablovanej spoločnosti, ktorá si ale zachovala firemnú kultúru start-upu. Bolt tak ponúka príležitosti pre raketový profesijný rast, aký prekonal napríklad Country Manager pre službu Bolt Market na slovenskom trhu Peter Mesarč. V radoch Bolt začal od piky len pred tromi rokmi, a vďaka odvtedy nazbieraným skúsenostiam teraz povedie rozrastajúci sa tím, ktorý bude rozvíjať Bolt Market na slovenskom trhu. 

Podobnú skúsenosť v radoch spoločnosti Bolt má tiež Marek Ruman. „Pre Bolt som začal jazdiť ako partnerský vodič a vďaka platforme som mohol rozbehnúť vlastné podnikanie, nakoniec som spravoval 5 vozidiel s 10 vodičmi. Keď prišla pandémie a v jej dôsledku pokles záujmu o našu službu, začal som sa obzerať po nových príležitostiach. V tej dobe Bolt otvoril pozíciu Courier Operations Specialist, na ktorú som bol prijatý. Takže som v podstate robil to, čo do tej doby, len v oveľa väčšom meradle. V auguste som bol nakoniec povýšený na pozíciu Courier Operations Manager, teraz teda vediem celé oddelenie a tiež vypomáham s ďalšími trhmi,“ vysvetľuje Marek Ruman.

„V radoch Bolt dostanete možnosť podieľať sa na rozvoji inovatívnych služieb s obrovským potenciálom a pracujete v tíme inšpiratívnych ľudí. Čo predstavuje dokonalé prostredie pre váš profesijný rast, ako som sama zažila na vlastnej koži. Do tímu Bolt som nastúpila len pred rokom ako stážistka, v decembri som bola povýšená na pozíciu Partner Operation Specialist a od júna som Account Manager,“ rozpráva Barbora Michalková, ktorá je v bratislavskej kancelárii spoločnosti Bolt zodpovedná za rozvoj služby Bolt Food.

Platforma Bolt v poslednom roku zaznamenala raketový rast, keď rozšírila počet svojich zákazníkov na 75 miliónov celosvetovo. Okrem odvozu autom poskytuje Bolt tiež službu zdieľania automobilov Bolt Drive na estónskom trhu, prevádzkuje aj zdieľané elektrické kolobežky a elektrobicykle. Služby rozvozu potravín platformy Bolt zahŕňajú službu Bolt Food, ktorá zákazníkom umožňuje nechať si doručiť jedlá z reštaurácií, a už čoskoro tiež Bolt Market, dovoz nákupov potravín z obchodov do 15 minút.

Voľné pracovné pozície v bratislavských kanceláriách Bolt budú postupne zverejňované tu.

Značky: