Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od dnešného dňa sa v aplikácii Bolt pre všetkých používateľov v Bratislave sprístupní nová kategória Premium. Vyznačuje sa ešte vyššími požiadavkami na autá a bude sa snažiť o pohodlnejší a luxusnejší zážitok z jazdy.

Sú situácie, kedy sa naozaj hodí, aby bola jazda špeciálnejšia ako všetky ostatné. Či už ide o jazdu na letisko s obchodným partnerom alebo na slávnostnú večeru s milovanou osobou. Keďže sa kategória Premium stala veľmi populárnou, rozhodli sme sa ju ponúknuť aj obyvateľom Bratislavy. Kategória zahŕňa absolútnu špičku vozov jazdiacich pre Bolt. Pri objednávaní jazdy si tak môžete byť istí, že dostanete skutočne prémiovú jazdu,“ hovorí Roman Sysel, regionálny manažér spoločnosti Bolt pre strednú a východnú Európu.

K dispozícii budú v rámci tejto špeciálnej kategórie Premium len nové autá typu Škoda Superb, BMW 5, Mercedes Benz E, Audi A6, Tesla 3 alebo Volkswagen Passat. Minimálna cena jazdy v prémiovej kategórii je 6 eur.

Kategória Bolt Premium je zároveň dobrou možnosťou povzdvihnúť reputáciu ako jednotlivca tak celých firiem. Prémiovú jazdu si je možné objednať aj v rámci portálu Bolt Business, ktorý slúži spoločnostiam k manažovaniu firemných jázd a k zabezpečeniu efektívnej prepravy svojich zamestnancov. Či ide o služobné cesty, zabezpečenie jazdy pre obchodného partnera, alebo jazdy ako zamestnanecký benefit. Portál Bolt Business na slovenskom trhu funguje niekoľko mesiacov a sú s ním spokojné už desiatky firiem.

“Na každom zákazníkovi nám záleží. Či už je to jednotlivec alebo celá spoločnosť. Centralizovaná platforma Bolt Business zabezpečuje nielen rýchle objednanie a platenie, ale aj reportovanie jázd. Zamestnávateľ má tak prehľad o uskutočnených jazdách a ako vidíme, firmám sa tento benefit páči a radi ho využívajú. Preto veríme, že ich nová kategória Premium veľmi poteší,” dodáva Roman Sysel.

Spoločnosť sa snaží ponúkať v mestách, kde pôsobí jednoduchú, rýchlu, pohodlnú a bezpečnú prepravu. Jednou z priorít Boltu je aj v súčasnosti zdravotná bezpečnosť, preto  stále ponúka okrem štandardnej kategórie, kategórie Comfort a Premium aj kategóriu Protect. Tá dáva užívateľom možnosť vybrať si auto s ochranným štítom medzi šoférom a cestujúcim, ktorý znižuje riziko nákazy. Spoločnosť však aj mimo tejto kategórie doporučuje všetkým svojim partnerským vodičom autá vetrať a dezinfikovať.

Kategória Bolt Premium je dostupná aj užívateľom v Estónsku, či susednej Českej republike. Okrem prepravy autami ponúka Bolt prostredníctvom svojej platformy tiež iné možnosti mikromobility, akými sú elektrické zdieľané kolobežky a bicykle.

Značky: