Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od apríla cestuje nový showtruck Bosch PRO Tour po celej Európe. Táto roadshow poskytne profesionálom z rôznych priemyselných odvetví možnosť zoznámiť sa s elektrickým náradím, meracou technikou a príslušenstvom Bosch Professional vo viac ako 100 mestách.

Po prvýkrát sa showtruck zastaví mimo Nemecko, Rakúsko a Švajčiarsko. Turné sa začne v Holandsku a navštívi viac ako 19 krajín – od Škandinávie a Islandu až po Francúzsko, Pyrenejský polostrov a Taliansko, ako aj Poľsko, Českú republiku, Slovensko, Maďarsko a Rumunsko.

Na Slovensku sa zastaví Bosch PRO Tour 5. 10. 2024 – OBI, Bajkalská 34

O občerstvenie sa postará foodtruck s pestrou ponukou. Celé podujatie sa rozprestiera na ploche viac ako 200 metrov štvorcových, čo poskytuje dostatok priestoru na stretnutie s ďalšími profesionálnymi remeselníkmi pri testovaní náradia a príslušenstva. K dispozícii budú aj odborníci, ktorí poskytnú poradenstvo.

Zoznam všetkých termínov a miest nájdete na stránke https://www.bosch-professional.com/sk/sk/bosch-pro-tour/. Účasť je bezplatná a nevyžaduje si registráciu.

Vyskúšajte si inovácie Bosch na vlastnej koži

Bosch PRO Tour sa zameria na inovácie, ktoré zjednodušujú každodennú prácu a zvyšujú bezpečnosť profesionálov vo všetkých oblastiach. Medzi novinky patria pokroky v oblasti akumulátorovej technológie, ako napríklad ProCORE 18V+, nový segment akumulátorového záhradného náradia (napr. kosačka GRA 18V2-46 Professional) a prelomové produkty Biturbo vrátane prvej akumulátorovej klincovačky do betónu (GNB 18V-38 Professional) vo výkonnom portfóliu Bosch. Hlavným ťahákom podujatia bude predvádzací kamión s týmito atrakciami: 18V systém Bosch Professional (vrátane náradia Biturbo a akumulátorovej aliancie AMPShare), riešeniami na odsávanie prachu, ako je prvý akumulátorový vysávač triedy M (GAS 18V-12 MC Professional), odolnými meracími prístrojmi a výkonným príslušenstvom EXPERT. Tieto a ďalšie témy budú demonštrované na štyroch vonkajších stanoviskách, kde bude možné vyskúšať náradie podľa aplikácií, ako je betón a oceľ, drevo a keramika alebo rezanie. Podujatie je určené pre všetky remeslá – od stavebníctva, elektrotechniky a inštalatérstva až po vykurovanie, vetranie, klimatizáciu, kovoobrábanie, stolárstvo, tesárstvo a správu budov.

Značky: