Slúchadlá sa dnes objavili na stránke maloobchodného predajcu.

Okrem toho, že modelový rad QuietComfort patrí vo svojej triede k absolútnej špičke, je cenený predovšetkým za vysokú mieru pohodlia a vynikajúce potlačenie hluku. Avšak aktuálny model QuietComfort 35 II na konkurenciu stráca vo viacerých oblastiach. Je preto prirodzené, že Bose pripravuje nástupcu.

Najnovšie sa tieto slúchadlá objavili na stránke maloobchodného predajcu. Z ponuky obchodu sa dozvedáme, že Bose QuietComfort 45 získavajú vylepšenia v najdôležitejších oblastiach. Tie zahŕňajú  lepší komfort, výdrži batérie a v aktívnom potlačení hluku (ANC). 

Model QuietComfort 45 je aj veľmi ľahký. Konštrukcia je z nylonu, kĺby zo zliatiny a vonkajší povrch zo syntetickej kože. Náušníky budú obzvlášť mäkké. Bose sa aj pri tomto modeli stále drží tradičnej konštrukcie širokého hlavového mosta.

Výdrž batérie sa oproti predchodcovi so zapnutým ANC mierne zvýši z 20 na 24 hodín, pričom kapacita batérie sa pri novinke znížila o 35 mAh.

Nabíjanie prebieha prostredníctvom USB-C konektora. Nezabudlo sa na podporu rýchleho  nabíjania, ktoré za 15 minút dodá dostatok energie na 2,5 hodiny používania. Slúchadlá bude možné pripojiť k prehrávaču aj káblovo prostredníctvom 3,5 mm jacku. 

Novinka podporuje Bluetooth 5.1 a očakáva sa aj možnosť pripojenia k viacerým zdrojom. Fanúšikov značky určite poteší tradičné ovládanie hardvérovými tlačidlami.

QuietComfort 45 údajne dostanú vylepšené potláčanie hluku, ktoré bude zabezpečené pomocou mikrofónov vo vnútri náušníkov. Režim Aware (ambientný režim) naopak umožní lepšie počuť okolie. Pre dosiahnutie plného zvuku sa využíva nová akustická architektúra TriPort.

K dispozícii je aj optimalizovaný aktívny ekvalizér, ktorý zabezpečí, že zvuk bude pri každej hlasitosti vyvážený. K dispozícii je samozrejme aj aplikácia Bose Music pre telefóny, v ktorej je možné doladiť nastavenia slúchadiel.

Predajné balenie novinky bude obsahovať nabíjací kábel USB A-C, audio kábel a transportné puzdro. Vzhľadom na to, že sa QuietComfort 45 objavili u maloobchodníka môžeme očakávať, že ich predstavenie nie je ďaleko. 

Predajná cena je stanovená na 330 dolárov.

Bose QuietComfort 45Zdroj: GSMArena
Predajné balenie Bose QuietComfort 45

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.