Séria QuietComfort je obľúbená pre mimoriadne pohodlie pri nosení. 

Nedávno zverejnená certifikácia FCC odhalila novinku v oblasti bezdrôtových náhlavných súprav aj od spoločnosti Bose. Namiesto pokračovanie novej 700 série, Bose prináša pokračovanie obľúbených QuietComfort 35, ktoré podľa očakávania ponesú názov QuietComfort 45.

Od predstavenie modelu QuietComfort 35 ubehlo už päť rokov, takže bolo načase, aby Bose prišiel s novým modelom, pokiaľ chce v tejto sérii pokračovať. Medzitým pritom spoločnosť vôbec nezaháľala a predstavila viacero noviniek, ako aj model Bose 700, ktorý nezožal také úspechy ako model QuietComfort 35.

Slúchadlá QuietComfort 35 sú stále veľmi populárne a konkurencieschopné. Aktuálne je ich možné kúpiť od približne 200 eur, takže môžeme očakávať, že ich nástupca príde s cenovkou podstatne vyššou ako je táto. Nie je vylúčené, že cena novinky hravo presiahne 300 eur.

Pokiaľ ide o dizajn, QuietComfort 45 sa výrazne podobá na svojho predchodcu. Očakávame teda, že vylepšenia prídu predovšetkým v oblasti zvuku a nových funkciách. Keďže slúchadlám Bose QuietComfort 45 už bol udelený certifikát FCC (FCC ID: A94437310), môžeme očakávať, že na trh budú uvedené v blízkej budúcnosti.

Galéria Bose QuietComfort 45:

Bose QuietComfort 45

Bose QuietComfort 45 – záznam z FCC, Zdroj: PhoneArena

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Recenzia Sony WH-1000XM4: Kvalita a top možnosti v hlavových slúchadlách

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.