Výhodnejšie je hru kúpiť už teraz v predbežnom prístupe.

Nájdete ju na Steame a bude obsahovať všetky bonusy, ktoré chcú autori vydať 1. septembra. Toto je totiž dátum, kedy hru nájdete na uvedenej hernej platforme zadarmo. Doplnkový bonusový obsah si budete môcť kúpiť. To ale bude oproti jednorazovej kúpe drahšie. Je na vás, aký spôsob využijete. K dispozícii je zadarmo aj pôvodná hra. Tá sa dá stiahnuť na tejto stránke. Aktuálne sa cena predáva za 15,99 eur.

V súčasnosti existuje aj verzia Bulanci: Extended Pack za 16,03 eur, čo je len o 4 centy viac a získate soundtrack a pozadia z hry. Bezplatná verzia bude obsahovať online multiplayer, minimálne 4 herné režimy a herné prostredia. Vo výbave budú ďalšie zbrane ako napríklad mína alebo brokovnica. Teda dobre známe zbrane z pôvodnej verzie hry.

Bonusový obsah pridá ďalšie prvky do herného prostredia ako napríklad mapu Bojiště, ktorá bude mať dopadajúce letecké míny či napríklad snehovú víchricu. V rámci vizualizácie bude pridaný aj brutálny režim, ktorý bude obsahovať toľko krvi, že ho autori odporúčajú hrať v gumákoch. Budete si môcť vytvoriť vlastné herné mapy a tiež si vyskúšať boj v zľadovenej krajine a na vesmírnej stanici.

BulanciZdroj: Sleep Team
Bulanci

Zdroj: SleepTeam

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.