Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Business Lease Slovakia, ktorá je komplexným poskytovateľom mobility a popredným hráčom na poli operatívneho lízingu, má od augusta nového generálneho riaditeľa.

Stal sa ním Vincent van der Meijden.

Nový riaditeľ má bohaté skúsenosti z medzinárodného pôsobenia v skupine Business Lease. Dokonca v minulosti pôsobil už aj na Slovensku, a to na pozícii technického riaditeľa Business Lease Slovakia. „Business Lease chce byť poskytovateľom mobility v tom najširšom zmysle a rásť ďalej v rámci operatívneho lízingu. S tímom Business Lease Slovakia sa tak chcem naďalej koncentrovať na dosahovanie najvyššej kvality služieb a zavádzanie inovácií,“ podotkol k plánom Vincent van der Meijden. Ako dodal, jeho cieľom je, aby Business Lease Slovakia bola najlepším poskytovateľom mobility na Slovensku.

Vincent van der Meijden

Vincent van der Meijden

Vincent van den Meijden nahradil vo funkcii Björna van den Berga. Ten sa od augusta stáva generálnym riaditeľom Auto Point International, ktorá spadá pod skupinu AutoBinck. Jej divíziou je aj Business Lease Group. „Svoje pôsobenie na Slovensku hodnotím ako veľmi úspešné a zároveň veľmi príjemné. Podaril sa nám nárast vozidlového parku o 50 %, čo považujem za najväčší úspech. Pevne verím, že môj nástupca bude pokračovať v posilnení Business Lease Slovakia ako komplexného poskytovateľa mobility,“ skonštatoval Björn van den Berg. Tento rok spoločnosť Business Lease Slovakia predstavila koncept náhradnej mobility, stala sa inovátorom v rámci riešení elektromobility na operatívny lízing a do konca roka sa chce posilniť aj v ponuke operatívneho lízingu pre fyzické osoby. Björn van den Berg by mal v rámci nového pôsobenia naštartovať rast Auto Point, vrátane rastu flotily celej skupiny AutoBinck.