Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Business Lease Slovakia, komplexný poskytovateľ mobility a popredný hráč na poli operatívneho lízingu, spúšťa novú službu náhradnej mobility.

„Ako poskytovateľ komplexných služieb mobility je našou úlohou v prípade, že sa vodič s jeho vozidlom z akéhokoľvek dôvodu stane nepojazdným, túto mobilitu obnoviť a zabezpečiť,“ približuje koncept Lucia Čišková, obchodná riaditeľka Business Lease Slovakia. Ako dodáva, cieľom je naplniť a prekročiť očakávania klienta a ušiť tak službu náhradnej mobility podľa špecifických požiadaviek a bez limitovania počtu dní.

Základom novej služby Náhradná mobilita je okamžite obnoviť mobilitu vodiča v prípade, že sa  z akéhokoľvek dôvodu  jeho mobilita prerušila. Zároveň je cieľom vyjsť v ústrety špecifickým požiadavkám napríklad nielen firmy ako takej, ale aj jej jednotlivých vodičov. „Firma často potrebuje náhradné vozidlá pre rôzne typy a pozície zamestnancov. Rovnako sa líšia potreby v rámci jednotlivých odvetví. Napríklad spoločnosti z farmaceutického sektora si potrpia na dodržanie tej istej kategórie náhradného vozidla. Ďalej sa firmy a vodiči líšia v očakávaniach. Sú typy vodičov, ktorí požadujú zabezpečiť náhradné vozidlo aj pri výmene pneumatík alebo pri servisných prehliadkach, čo sú úkony zvyčajne od 1 – 4 hodín. Iní využívajú pick up služby a tieto úkony plánujú na dni, kedy potrebujú byť v kancelárii,“ vysvetľuje Lucia Čišková.

Náhradná mobilita podľa očakávaní a potrieb

Po novom tak môže mať firma zabezpečenú aj kombináciu produktov náhradnej mobility. „Napríklad, vodičom, ktorí  preferujú rovnakú kategóriu náhradného vozidla a potrebujú ho už pri plánovanej oprave trvajúcej viac ako 1 hodinu,  poskytneme náhradné vozidlo podľa ich očakávaní ohľadom triedy či dostupnosti vozidla a to bez limitácie,“ hovorí Čišková. Jediný limit je počet najazdených kilometrov na deň.

Nespornou výhodou je automatické poskytnutie náhradného vozidla bez limitácie počtu dní, teda na celú dobu opravy. Rovnako tiež bez viazanosti na fixnú sieť servisných partnerov, keďže služba je dostupná na celom území Slovenska. „Na výber je päť produktov. Základný balík dostáva automaticky každý klient, ktorý má vozidlo v operatívnom lízingu alebo správe Business Lease a má v nájomnej zmluve zahrnuté položky Asistenčné služby a Servis, údržba a pneumatiky,“ spresňuje Čišková. Ďalšie štyri sú nad rámec, kde je možné zvoliť si rovnakú kategóriu náhradného vozidla alebo bez garancie, či možnosť dostať náhradné vozidlo už pri plánovanej oprave trvajúcej dlhšie ako 1 hodinu alebo 24 hodín.

Ocenené inovácie

Služba Náhradnej mobility spadá do konceptu inovatívnych produktov a starostlivosti. Len nedávno skupina Business Lease získala prestížne ocenenie European New Product Innovation Award. Ocenenie za svoje inovatívne produkty Privatelease.com aj filozofiu prístupu k užívateľovi Better Care si prevzala 29. júna 2016 v Londýne od nezávislej spoločnosti pre prieskum trhu Frost & Sullivan.

Výhody produktu náhradnej mobility Business Lease Slovakia:

– Šitý na mieru vodiča podľa jeho očakávaní na náhradnú mobilitu
– Bez limitácie počtu dní – náhradné auto je vždy na celú dobu opravy
– Bez viazanosti na fixnú sieť servisných partnerov – služba dostupná na celom území Slovenska
– Na výber 5 programov – 1 bezplatný a 4 platené podľa potrieb klienta