Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TechMatch Slovakia 2015 ponúkne počas piatich dní v rámci svojho programu zaujímavých spíkrov, investorov, mentorov či nadnárodných korporácií. Tým najzvučnejším menom a hlavným spíkrom celého podujatia je Guy Kawasaki. Pracoval po boku Steva Jobsa pri vzniku spoločnosti Apple a dnes je jedným z najvyhľadávanejších spíkrov na tému inovácií, sociálnych médií a podnikania.

Okrem spoločnosti Apple bol Guy Kawasaki v minulosti osobným poradcom výkonného riaditeľa divízie Motorola v Google. V súčasnosti je aj správcom Nadácie Wikimedia Foundation a výkonným pracovníkom v Haas School of Business na U.C. Berkeley. V súčasnosti propaguje a šíri myšlienku dostupnej on-line grafickej služby Canva.  Je autorom kníh The Art of the Start 2.0, The Art of Social Media, Enchantment a mnohých ďalších. Je obľúbeným spíkrom na mnohých podujatiach, kde vďaka svojim hlbokým znalostiam z high-tech priemyslu a v kombinácii s dlhoročnými skúsenosťami z manažmentu dokáže osloviť široké spektrum publika.

Jeho prednáška bude 14. októbra v priestoroch Slovenskej filharmónie a môže sa jej zúčastniť každý, kto sa registruje na stránke www.techmatchslovakia.com. Nad podujatím TechMatch Slovakia 2015, ktoré organizuje Slovak Business Agency (SBA) prevzal záštitu podpredseda vlády a minister financií SR Peter Kažimír.

Na podujatí TechMatch Slovakia 2015 bude mať 60 startupov zo Slovenska a Európy možnosť stretnúť 30 zástupcov najvýznamnejších nadnárodných korporácií ako Adobe, Fujitsu, LG, Oracle, Salesforce, Sony, profesorov z Univerzity v Berkeley a prestížnych investorov zo Silicon Valley.

 

Značky: