Ponuka zatiaľ platí iba pre vybrané trhy.

Spoločnosť tentokrát pripravila prekvapenie, ktoré pravdepodobne poteší iba hráčov a majiteľov konzoly PlayStation 4. Sony v spolupráci s Activision pripravilo pre všetkých tých, čo si predobjednajú novú Xperiu vo vybraných krajinách, darček v podobe digitálnej kópie Call of Duty: Black Ops 4.

Táto akcia je momentálne k dispozícii iba prostredníctvom webu s doručením v rámci zúčastnenej krajiny, takže pre využitie ponuky je potrebné mať niekoho napríklad v Nemecku, aby vám vedel zaslať smartfón na Slovensko aj s bonusom. Dostupnosť akcie skontrolujete na tomto odkaze

Najvýraznejšou novinkou Sony Xperie XZ3 je 6-palcový OLED displej

Digitálna kópia bude výhradne dostupná iba pre herné konzoly PS4. Je dôležité mať na pamäti, v prípade využitia akcie, že uvoľnenie hry pre stiahnutie bude dostupné až od 28. septembra.

Hra Call of Duty: Black Ops 4 bude následne dostupná od 12. októbra už pre všetky platformy, zatiaľ čo sa očakáva, že Xperia XZ3 sa dostane do voľného predaja od 5. októbra. Sony Xperia XZ3 v čiernej, bielej, striebornej a červenej farbe je už aktuálne dostupná na vybraných trhoch formou predobjednávok s cenou vlajkových lodí, stanovenou na 799 eur.

Pokiaľ vás táto akciová ponuka neoslovila, tak ostáva iba počkať na spustenie predobjednávok v celej Európe. Možno prídu s vhodnejším darčekom.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Sony Xperia XZ3 oficiálne: 6-palcový OLED displej a Android 9.0

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.