Activision sprístupňuje jednu zo svojich aktuálnych AAA hier zadarmo.

Ak si chcete vyskúšať najnovšiu verziu Call of Duty s podtitulom Modern Warfare 2 (2022), najbližších sedem dní máte takúto príležitosť zadarmo. Spoločnosť Activision oznámila, že celý týždeň do 26. apríla umožní hráčom hrať multiplayer na všetkých herných platformách.

Hráči budú mať prístup k celkovo 10 mapám Modern Warfare 2 v 12 rôznych režimoch. Pôjde napríklad o rozsiahle režimy Ground War či Invasion, ale aj menší 6 x 6 All or Nothing, Domination, Gun Game či Hardpoint, ako aj klasický Team Deathmatch.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) je zároveň na Steame aktuálne v zľavovej akcii zo 69,99 na 45,49 eura, takže hráči, ktorých titul zaujme a chcú ho hrať aj po skončení bezplatnej sedemdňovej doby, si ho môžu kúpiť lacnejšie.

Pripomeňme, že táto hra z vlaňajšieho roka je remakom klasickej strieľačky z roku 2009 a ide celkovo o 19. diel série Call of Duty, ktorej počiatky siahajú do roku 2003. Pôvodné prvé diely boli situované do obdobia druhej svetovej vojny, neskoršie časti, vrátane Modern Warfare, už približovali vymyslené vojnové konflikty zasadené do súčasnosti, či dokonca aj do budúcnosti.

Zdroj: Eurogamer.biz

Prečítajte si tiež:

Značky:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.