Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Canon Europe, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, predstaví na veľtrhu Integrated Systems Europe (ISE) 2016 v spolupráci so spoločnosťou AV Stumpfl uchvacujúcu nekomprimovanú 4K projekciu.

Canon_Projector_Pictures_nowat

Ako súčasť expozície Canon nazvanej „Beyond 4K“ bude predstavená neuveriteľne presná a kvalitná 4K projekčná technológia spoločnosti Canon. Dva prepojené projektory Canon XEED 4K500ST budú premietať časozberné video Londýna, ktoré na fotoaparát Canon EOS 5DS R natočil Simeon Quarrie, cestovateľ a ambasádor značky Canon. Ako projekčná plocha bude slúžiť 4,5m plátno Fullwhite Curve vyrobené spoločnosťou AV Stumpfl, ktoré vďaka stabilnej rámovej konštrukcii a flexibilnému povrchu umožní návštevníkom zažiť naozaj pohlcujúci double-4K zážitok.

Hĺbka a realistický dojem z inštalovanej projekcie sú dosiahnuté pomocou špičkovej technológie objektívov Canon a tiež vďaka serveru AV Stumpfl’s Wings Engine Raw. Server je optimalizovaný tak, že dokáže streamovať natívne nekomprimované 4K videá pri rýchlosti premietania 60 obrázkov za sekundu, vďaka čomu ponúkne audiovizuálny vnem bez viditeľných spomalení. Pretože premietaný obsah nie je potrebné vopred konvertovať, server výrazne zrýchľuje spracovanie obsahu a zlacňuje jeho prípravu. Podporuje tiež priebežné vyhladzovanie hrán a úpravy výstupného obrazu, a preto je premietaný obraz perfektne zobrazený i na zakrivenom povrchu.

„AV Stumpfl si váži, že môže vďaka spolupráci s Canon Europe ukázať najnovšie pokroky v 4K technológii. Inštalácia na veľtrhu ISE ukazuje špičkovú kvalitu dvoch významných výrobcov AV techniky,“ hovorí Rudi Hradil, marketingový riaditeľ spoločnosti AV Stumpfl. „Naša oceňovaná technológia Wings Engine Raw je po prvýkrát na svete inštalovaná v media serveri podporujúcom štyri 4K streamy súčasne. Ponúka tiež novú a rýchlejšiu inštaláciu. Vďaka tomu je perfektným riešením pre tie najnáročnejšie inštalácie, kde naša inovatívna a flexibilná technológia pomáha zákazníkom, aby si užili dych vyrážajúce 4K zážitky,“ dodáva Hradil. Navštívte stánok Canon (hala 1, stánok F44) a doprajte si uchvacujúcu projekciu.

Značky: