Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Canon, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, bude na 16. výročnom kongrese EURETINA a XXXIV. kongrese ESCRS vystavovať svoje úplné portfólio diagnostických zariadení pre očné lekárstvo.

Spoločný kongres prebehne v dňoch 9. až 13. septembra 2016 v Kodani.

Canon v priebehu tejto spoločnej akcie predvedie účastníkom najnovšie vylepšenia svojho softwaru AX pre OCT angiografiu, ktorý je určený na použitie s jednotkou OCT‑HS100. Táto najnovšia verzia ponúkne vyššiu kvalitu obrazu ako pri tomografii, tak i angiografii, a navyše prinesie i rad nových funkcií. Praktickí lekári získajú vďaka tomuto softwaru efektívnejší prístup k diagnostickým informáciám a teda i podrobnejšie znalosti o zdravotnom stave pacienta. Návštevníci sa môžu zoznámiť tiež s tým, ako jednoducho jednotka OCT-HS100 spolupracuje so sietnicovými kamerami značky Canon a môže sprístupniť omnoho presnejšie informácie a umožniť podrobnú klinickú diagnózu.

„Veľmi nás teší, že môžeme na takto významnej akcii predviesť širokú škálu našich diagnostických zariadení pre očné lekárstvo,“ hovorí Peter Blonk, Head of Medical Imaging Group v spoločnosti Canon Europe. „Pevne veríme, že naše technológie zásadným spôsobom pomáhajú zdravotníckym zariadením zlepšovať kvalitu poskytovanej starostlivosti a viac sa orientovať na potreby pacientov. Tešíme sa na stretnutie s účastníkmi spoločného kongresu na stánku spoločnosti Canon a na možnosť prebrať s nimi to, ako môžu naše produkty zjednodušiť ich neuveriteľne náročnú prácu.“

Canon predvedie i svoju softwarovú platformu RX vrátane širokých možností konektivity určenú pre očné lekárstvo. Táto platforma umožňuje zdokonalenie praktických postupov a teda napríklad i zníženie výskytu chybných údajov a zvýšenie efektivity. Návštevníci stánku spoločnosti Canon si môžu prehliadnuť inovatívne riešenie pre spracovanie obrazu  Canon Opacity Suppression. Toto riešenie založené na zvýšení priepustnosti skrz zákal prechádza patentovým riadením a ponúkne očným lekárom obrazové informácie, ktoré dosiaľ nemali k dispozícii a teraz ich budú môcť použiť pri stanovení diagnózy.

Vopred registrovaní návštevníci budú mať navyše príležitosť zúčastniť sa seminárov, ktoré na stánku spoločnosti Canon povedie rad expertov, okrem iných aj konzultant očnej chirurgie na Panacea Medical Centre vo Veľkej Británii, dr.  Sal Rassam, a očný lekár na klinike  Skanderborg Eye Clinic v Dánsku, Jens Andresen, M.D., Ph.D. Obaja lekári sa s návštevníkmi podelia o svoje klinické skúsenosti. K dispozícii budú i experti spoločnosti Canon, ktorí návštevníkom poskytnú o možnostiach OCT angiografii podrobné informácie.

Společnost Canon Europe bude v průběhu kongresů EURETINA a ESCRS vystavovat na stánku C201 a budeme rádi, pokud nás navštívíte.

Značky: