Na kolínskom veľtrhu photokina 2016 sa budú môcť návštevníci na vlastné oči presvedčiť o jedinečnej schopnosti spoločnosti Canon zaistiť vlastným hardwarom, digitálnymi službami a tlačou spracovanie obrazu v najvyššej kvalite od zachytenia záznamu až po jeho reprodukciu.

Canon vystaví po prvýkrát v Európe svoj EOS 5D Mark IV, spoločne s kompletným radom tlačiarní PIXMA a hdbooks – službou, ktorá profesionálne vytlačí a zviaže personalizované fotoknihy. 

Počas expozície budú môcť návštevníci vstúpiť do sveta inteligentných obrazov. Jeho jadrom je 180° zobrazovacia plocha, na ktorej Canon predvedie novú podmanivú kampaň City Surfing. Štyri hlavné zóny ukážu, ako zachytávať, ukladať a zdieľať svoj život prostredníctvom inšpirujúcej obraznosti. Program živých seminárov prinesie záujemcom informácie, ako vytvárať vzrušujúce snímky cez rôzne fotografické štýly a techniky.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

V časti Capture Zone bude vystavený rad nových produktov. Jedným z nich je už spomínaný EOS 5D Mark IV, ktorý si bude možné vyskúšať priamo na mieste. Produktoví experti zasa budú na veľtrhu k dispozícii pre všetkých tých, ktorí budú mať záujem rozšíriť svoje znalosti o fotografovaní.

V časti expozície s názvom Store and Manage Zone predstaví Canon svoje inovatívne digitálne služby, vrátane cloudovej služby Irista a aplikácie Lifecake. Zatiaľ čo Irista je bezpečným a inteligentným úložiskom pre všetky fotografie v originálnej kvalite,  Lifecake umožní prostredníctvom snímok zaznamenávať rozličné životné míľniky.

Ďalšia časť prezentácie Print and Share Zone uvedie najnovšie tlačiarne PIXMA, vrátane radu PIXMA PRO. Tlačiarne Canon používajú špičkové atramenty i samotnú tlačovú technológiu, vďaka čomu prenášajú digitálne snímky do podoby vysoko kvalitných výtlačkov. O ich tlač sa v priebehu veľtrhu postará ImagePROGRAF PRO-1000.

Najnovšie technológie, ktoré ukazujú, ako budeme v budúcnosti spolupracovať a ako budeme vnímať zachytené obrazy, predvedie Canon v časti expozície s názvom Future Zone.

Značky: