Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Canon predstavila svoj najnovší prírastok do rodiny systémových kompaktov – EOS M100. Toto malé a štýlové zariadenie je prísľubom neuveriteľnej kvality obrazu.

Vďaka svojmu kompaktnému a štýlovému telu je fotoaparát Canon EOS M100 navrhnutý pre každodenné používanie a umožňuje spontánne zaznamenávať každodenné chvíle a najdôležitejšie životné udalosti. K dispozícii je tiež široká škála kreatívnych filtrov a bezdrôtovej konektivity, ktorá vám umožní zachytiť absolútne úžasné obrázky a začať ich zdieľať na sociálnych sieťach v priebehu niekoľkých sekúnd.

Voľný prechod kreatívnych nápadov

Canon EOS M100 je fotoaparát, ktorý pomáha používateľom realizovať svoje kreatívne vízie a zlepšiť ich fotografické zručnosti. Fotografovanie s týmto modelom je veľmi jednoduché, EOS M100 sa môže pochváliť intuitívnym dotykovým ovládaním a kreatívnymi filtrami, takže prechod od smartfonu k fotoaparátu je úplne bezproblémový. A vďaka nápovediam, ktoré sa zobrazujú na displeji, budú používatelia rýchlo chápať správanie jednotlivých nastavení. Canon EOS M100 tak ponúka všetko, čo potrebujete na vytvorenie profesionálnych fotografií, či už ide o obrázky s krásnym rozostreným pozadím alebo zábery s dôrazom na detail.

Najnovší systémový fotoaparát značky Canon je skvelým nástrojom aj pre tvorbu video blogov a pre zhotovovanie selfie snímok. Vďaka výklopnému displeju a režimu selfie sa tento typ záberov podarí hneď na prvýkrát. K dispozícii je aj režim Smooth Skin, ktorý fotografuje v piatich rôznych úrovniach, aby sa zabezpečil prirodzenejší odtieň. Výsledné fotografie sú vďaka tomuto režimu vždy dokonalé, či už ide o selfie snímky alebo zábery priateľov.

Vysoká kvalita v malom tele

Hoci nový model má vzhľad a hmotnosť kompaktu, ponúka v skutočnosti výhody najnovšej technológie, ktorá je k dispozícii majiteľom profesionálnych fotoaparátov. Canon EOS M100 je pripravený na používanie takmer okamžite po zapnutí, takže používatelia si budú istí, že nezmeškajú žiadny dôležitý moment a nebudú musieť robiť kompromisy, ktoré súvisia s kvalitou obrazu. Bez ohľadu na to, či prevládajú zlé svetelné podmienky alebo je jasný slnečný deň, sú výsledkom stlačenia spúšte veľmi ostré a živé fotografie, ktoré prekonávajú všetko, s čím sa doteraz bežní používatelia stretli. Dosiahnutie technickej dokonalosti obrázkov nikdy nebude vážnou výzvou, a to ani v prípade videí.

Jednoduché použitie

Vďaka jednoduchým pokynom zobrazovaným na displeji je zvládnutie jednotlivých režimov fotenia aj širokej škály nastavení veľmi jednoduché a používatelia si tak bezproblémovo osvoja techniky, ktoré im umožnia zaobstarať naozaj živé zábery. Používanie fotoaparátu významne zjednodušuje aj dotykový displej, pomocou ktorého je ovládanie EOS M100 rovnako jednoduché, ako by išlo o smartfón. Používatelia môžu napríklad ľahko listovať jednotlivými snímkami alebo ich zväčšovať a zmenšovať roztiahnutím alebo stiahnutím prstov.

Výsledný štýl podľa osobného vkusu

Canon EOS M100 je k dispozícii v čiernej, bielej a šedej variante a v prípade obalu na telo si môžu používatelia vyberať hneď z deviatich farieb, od elegantnej čiernej až po žiarivo tyrkysovú. Výsledná kombinácia tak bude zodpovedať individuálnemu vkusu každého majiteľa a právom si zaslúži pozornosť okolia. Používatelia tiež ocenia pohodlné nosenie a bezpečnejšie používanie počas fotenia. Stačí pripevniť popruh a zavesiť fotoaparát na rameno alebo na krk. Rovnako ako u obalov, aj v prípade popruhu si používatelia môžu vybrať z niekoľkých variantov a výsledné dizajnové poňatie majú úplne vo svojich rukách.

Neustále v spojení

S novým fotoaparátom je úplne bezproblémové aj nahrávanie snímok na Facebook alebo do služby Instragram. Súčasťou EOS M100 je totiž aj Wi-Fi konektivita a podpora technológie Bluetooth. Po pripojení môžu používatelia pomocou aplikácie Canon Camera Connect sťahovať snímky priamo do chytrého zariadenia s operačným systémom iOS alebo Android, bez toho aby museli vziať fotoaparát do ruky. Vďaka praktickému prepojeniu pomocou Wi-Fi môžu používatelia v prípade potreby všetky svoje fotografie aj filmy ľahko zálohovať do cloudu. Už nikdy sa preto nebudú musieť obávať, že o svoje najvzácnejšie spomienky navždy prídu.

Široká kompatibilita spĺňa všetky požiadavky

Používatelia EOS M100 môžu v každej situácii použiť objektív, ktorý bude presne zodpovedať ich konkrétnym tvorivým zámerom a autorským ambíciám. Či už ide o fotenie krajiny alebo portrétu. Rovnako ako samotný fotoaparát sú malé a ľahké aj jednotlivé objektívy sytému EOS M a nepredstavujú teda pre fotografické dobrodružstvo žiadnu brzdu. Vďaka špeciálnemu upevňovaciemu adaptéru je možné použiť aj akýkoľvek ďalší objektív zo systémov EF a EF-S. Používatelia tak majú na výber z ešte širšej ponuky a v nadväznosti na zdokonaľovanie svojho fotografického umu môžu ľahko vymeniť existujúci objektív za lepší.

Canon EOS M100 je moderný a kvalitný fotoaparát, ktorý vám umožní zachytiť svet novými úžasnými spôsobmi. Vďaka kreatívnym filtrom aj vysokej obrazovej kvalite získava bežné fotenie úplne nový rozmer a výsledkom je, že každý snímok bude stáť za zverejnenie, napríklad na Instagrame. EOS M100 zachytí všetky životné udalosti vo forme nádherných fotografií, na ktoré budú používatelia hrdí a budú ich ochotne zdieľať so svojou rodinou a priateľmi. Vďaka kompaktnému a ľahkému telu je tento systémový fotoaparát absolútne perfektným nástrojom pre vytváranie hmatateľných spomienok, ku všetkým zážitkom a za každej situácie.

Značky: