Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Canon Europe predstavil nové šekové skenery radu imageFORMULA, modely CR-190i II, CR190i II UV, CR-135i II a CR-135 II UV.

Tieto vysoko výkonné zariadenia dopĺňajú ponuku šekových skenerov Canon a zákazníkom predovšetkým z oblasti bankových domov, obchodníkom a finančných inštitúcií, ktorí túžia po vyššej rýchlosti, spoľahlivosti a bezpečnosti, rozširujú možnosť voľby. Modely CR-190i II a CR-190i II UV sú nasledovníkmi populárneho šekového skeneru CR-190i, zatiaľ čo modely CR-135i II a CR-135i II UV sú úplné novinky poskytujúce rovnako spoľahlivý výkon najmä v prípadoch, kedy je spracovávaný menší objem šekových transakcií.

Špičková kvalita optiky Canon a odolný podávač papierov v šekových skeneroch CR-135i II a CR-190i II minimalizujú chyby a zaisťujú, že transakcie prebehnú plynule a správne. Za minútu zvládnu tieto modely spracovať 135, respektíve 190 šekov. Skenery Canon CR-190i II sú tiež vybavené vstavanou podávacou jednotkou Jagger, ktorá zlepšuje spoľahlivosť podávania šekov, najmä v prípadoch, kedy skenujete šeky rôznych veľkostí.

Všetky zariadenia skenujú v jednom priechode súčasne obraz i MICR dáta, vďaka čomu zabraňujú podvodom ako na mieste skenovania, tak pri ďalšom spracovaní. Pre ďalšie zvýšenie bezpečnosti majú modely imageFORMULA CR-135i II UV a CR190i II UV vstavané UV svetlo, takže okrem bežného obrazu skenujú v jednom priechode tiež UV obraz.

Tim Brosnihan, Marketing Manager for Document Scanning Solutions Canon Europe uvádza: „Finančná inštitúcia i predajcovia požadujú spoľahlivú technológiu, ktorá im umožní skontrolovať a bezpečne spracovať šekové platby. Nové skenery Canon imageFORMULA CR-190i II UV a CR-135 II UV používajú najnovšiu technológiu pre skenovanie UV atramentov, čo znižuje riziko šekových podvodov. Vylepšený design vychádza zo spätnej väzby od zákazníkov a obchodných partnerov. To z predstavených zariadení robí skvelú voľbu pre finančné odvetvie, ktoré uprednostňuje zákaznícku skúsenosť a bezpečnosť.“

Nové skenery stavajú na úspechoch modelov CR-190i / CR190i UV a obsahujú tiež atramentovú tlačovú náplň (PG-445, PG-445XL, PG-545 nebo PG-545XL). Vďaka nej vedia na skenovaný šek vytlačiť potrebné potvrdenie o spracovaní v textovej i grafickej podobe.

Modely CR-190i II, CR-190i II UV, CR-135i II a CR-135 II UV budú dostupné v predajniach Canon a u vybraných distribútorov naprieč Európou od februára 2016.

Značky: