Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Canon Europe na tohtoročnom veľtrhu IFSEC International predstaví v spolupráci so svojimi partnermi Ganetec, Nedap, NETAVIS a Wavestore silu riešení, v ktorých špičkové technológie značky Canon spolupracujú s poprednými systémami pre správu video obsahu. Canon predvedie svoj najnovší rad bezpečnostných riešení a jednotlivé riešenia šité na mieru konkrétnym zákazníkom. Veľtrh sa koná v dňoch 16. až 18. júna 2015 v londýnskom konferenčnom centre ExCel a Canon nájdete na stánku F500.

Tohtoročný veľtrh IFSEC International bude prvou významnou akciou, na ktorej Canon predvedie svoj aktuálny rad bezpečnostných riešení vrátane úplne nových špičkových sieťových bezpečnostných kamier určených i pre slabé osvetlenie. Partneri spoločnosti tu ukážu silu jednotlivých integrovaných riešení a zdôraznia tak možnosti uplatnení v širokej škále scenárov, ktoré súvisia s najnovšími požiadavkami a trendmi v odvetví.

„V uplynulom roku sme pokračovali vo veľmi úzkej spolupráci s našimi partnermi, aby sme na trh priniesli vysoko kvalitné a efektívne riešenia. Veľmi nás teší, že môžeme tieto vylepšenia na tohtoročnom veľtrhu IFSEC International predviesť,“ hovorí Julian Rutland, European NVS Marketing Director spoločnosti Canon Europe. „Na veľtrhu IFSEC International vystavujeme už po siedmy raz a pozorujeme, že každý rok je latka na predvádzanie nových technológií vyššie a vyššie. Vždy sme pritom mali návštevníkom čo ponúknuť a som si istý, že inak tomu nebude ani tento rok.“

Nové sieťové kamery značky Canon sú ideálne pre širokú škálu vnútorných i vonkajších použití vrátane sledovania v maloobchodoch, v bankách i na verejných priestranstvách a pre dohľad nad najdôležitejšou infraštruktúrou. Produktový rad sieťových kamier navyše umožňuje jednoduchú integráciu s platformami VMS pre správu video obsahu. Vzhľadom k rastúcej dôležitosti spoľahlivých automatických analýz, ktoré umožňujú získať skutočné podnikateľské výhody nad rámec bezpečnostnej problematiky – od pokročilej správy budov až po analýzy chovania – je podpora systémov VMS kľúčová. Napríklad zákazníci spoločnosti Canon z oblasti maloobchodu využívajú analytické funkcie na riadenie radov, optimalizáciu obchodných plôch a sledovanie záujmu zákazníkov.

“Svoje úsilie sme spojili so spoločnosťou Canon s cieľom ponúknuť používateľom ďalšiu pridanú hodnotu, ktorú im môže bezpečnostná infraštruktúra s podporou sieťových videokamier priniesť,“ hovorí Thomas Rehberger, Senior Sales Manager spoločnosti NETAVIS, ktorý sa špecializuje na analytické spracovanie v oblasti maloobchodu. „Vďaka úplne perfektnej integrácii nášho systému pre správu video obsahu NETAVIS Observer so zariadeniami značky Canon, môžu zákazníci získať skutočne ucelené riešenie. Na veľtrhu IFSEC International ukážeme, aké výhody môže firmám – najmä tým z oblasti maloobchodu – toto partnerstvo so spoločnosťou Canon priniesť.“

„Pokročilé analytické možnosti sú stále dôležitejšie pre firmy z mnohých rôznych odvetví vrátane správy letísk a bankovníctva,“ dodáva Jeroen van Dormolen, Business Development Manager spoločnosti Nedap. „Veľtrh IFSEC je pre nás jedinečnou príležitosťou ako ukázať silu, ktorú v spojení so špičkovými sledovacími produktmi značky Canon naše zdokonalené riešenie pre správu bezpečnosti zákazníkom ponúka.“

Súčasťou živých ukážok spoločnosti Canon bude tiež predstavenie vysokej kvality produktov a služieb z oblasti spracovania obrazu a širokej škály technologických vylepšení, kam patrí napríklad:

  • Skvelý výkon pri zlých svetelných podmienkach
  • Široký pozorovací uhol
  • Presná reprodukcia farieb
  • Technológia Smart Shade Control (Auto-SSC)
  • Možnosti vzdialeného otáčania a nakláňania kamery, otáčanie obrazu a ovládanie zoomu
  • Vstavaná analýzy obsahu videa

Zákazníci i systémoví integrátori sa navyše môžu na stánku spoločnosti Canon stretnúť s technickými špecialistami i odborníkmi na rozvoj predajných kanálov, ktorí budú pripravení zodpovedať akékoľvek otázky.