Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zákazníkom ponúka bezpečný vstup do cloudu.

Spoločnosť Canon, globálny líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, oznamuje výrazné vylepšenie svojho radu zariadení imageRUNNER ADVANCE 3. generácie. Druhá edícia portfólia spoločnosti Canon spája najnovšie technológie v oblasti hardvéru aj softvéru a poskytuje tak firmám zabezpečené a konzistentné cloudové riešenia správy dokumentov.

 Koncept Unified Firmware Platform chráni obchodné investície

Portfólio nových zariadení imageRUNNER ADVANCE využíva koncept jednotnej firmvérovej platformy (Unified Firmware Platform – UFP), ktorý prináša výraznejšie zjednotenie nielen užívateľského prostredia, ale aj správy zariadení. Priebežný monitoring odhaľuje možné slabé miesta skôr, než môžu spôsobiť problémy a šetrí tak čas i náklady. Automatická inštalácia najnovších funkcií a aktualizácií zabezpečuje, že zariadenia zostávajú plne funkčné a zabezpečené s minimálnymi nárokmi na vstup zo strany používateľa. Vďaka platforme UFP majú zákazníci istotu, že ich investície sú v bezpečí a zariadenie nebude nutné meniť s každou aktualizáciou.

Prístup do cloudu s riešením uniFLOW Online Express

Portfólio zariadení imageRUNNER ADVANCE 3. generácie 2. edície obsahuje širokú škálu modelov, ktoré dokážu splniť všetky požiadavky zákazníkov. Vylepšené zariadenia ponúkajú rad integrovaných riešení, vrátane výkonného skenovania do cloudového úložiska, riešenie pre správu výstupov nazvaného uniFLOW Online Express alebo overenie prostredníctvom identifikácie konkrétneho zariadenia Universal Login Manager. Portál uniFLOW Online Express umožňuje jednoduché sledovanie a vykazovanie činnosti, vrátane tvorby grafických výstupov. Ovládací panel zariadenia umožňuje jednoduché pretiahnutie a umiestnenie widgetov podľa vlastnej potreby a súčasne zobrazuje prehľad možností tlače, skenovania a kopírovania v rámci firmy, vrátane podrobných výstupov pre jednotlivých používateľov a zariadenia. Riešenie uniFLOW Online Express umožňuje správcom sledovať firemné náklady na tlač, kopírovanie, faxovanie a skenovanie, a zároveň správne priradenie nákladov k používateľom.

Zariadenie z nového portfólia imageRUNNER ADVANCE je možné taktiež ľahko prepojiť s ďalšími riešeniami digitalizácie a správy dokumentov, vrátane nástrojov uniFLOW, či Therefore ™ Online. Prístup ku cloudovému úložisku firmám poskytuje možnosť zladiť konkrétne požiadavky obehu dokumentov so svojím zariadením. Platforma uniFLOW sa vyznačuje jednoduchou inštaláciou a správou, pričom umožňuje prístup k moderným cloudovým technológiám, čím firmám poskytuje možnosť zjednodušiť svoje procesy a zvýšiť produktivitu, pretože sa tak ich zamestnanci môžu viac sústrediť na prácu.

Riešenie uniFLOW Online Express a uniFLOW zároveň podporujú rozsiahle portfólio zariadení spoločnosti Canon, vrátane zariadení imageRUNNER radu C3000 a produktov i-SENSYS. Spoločnosť Canon tak bude v roku 2018 ponúkať pestrú a bohatú paletu riešení.

Vysoká úroveň zabezpečenia

Zariadenia imageRUNNER ADVANCE 3. generácie 2. edície sa môžu pochváliť robustným zabezpečením, širokými možnosťami správy tlačových zariadení a bezproblémovým previazaním hardvéru a softvéru.

Použitie overeného prihlasovania používateľov k zariadeniu znamená, že aj úlohy odoslané z mobilných zariadení je možné bezpečne uchovať, až do ich zamýšľaného zverejnenia, a chrániť tým dôvernosť informácií. Zamedzenie neoprávnenému šíreniu citlivých informácií napomáha možnosť znemožniť jednotlivým užívateľom prístup k vybraným funkciám, zatiaľ čo vizuálne a zvukové oznámenia funkcie Zabudnutý originál používateľa upozorňujú na skutočnosť, že informácie zo skenovaných materiálov sú uložené v zariadení. Riešenie uniFLOW Online Express ponúka kompletný prehľad tlačovej prevádzky a umožňuje manažérom mať pod kontrolou náklady na tlač a spravovať práva jednotlivých oddelení, tímov alebo zamestnancov k prístupu k zariadeniam a ich funkciám. Prístup k tlačovým funkciám pre hostí umožňuje zabezpečenú tlač podľa aktuálnej potreby z mobilných zariadení so súčasným zamedzením prístupu do vnútornej siete firmy.

Pružná práca v rušnej modernej kancelárii

Portfólio zariadení imageRUNNER ADVANCE 3. generácie 2. edície dokáže obmedziť na minimum ako prestoje, tak aj potrebu administrácie zariadení. Správa zariadenia prostredníctvom imageWARE Management Console umožňuje používateľom kontrolovať na diaľku nielen stav zariadení samotných, ale aj stav spotrebného materiálu. Okrem toho môžu zamestnanci zabezpečeným spôsobom digitalizovať a tlačiť dokumenty prakticky okamžite a ľahko zapojiť svoje mobilné zariadenia priamo do pracovných tokov. Portfólio zariadení imageRUNNER ADVANCE poskytuje hneď niekoľko spôsobov, ako mobilné zariadenia do systému začleniť, vrátane využitia QR kódov, technológiou NFC či Bluetooth LE (low energy) a podporuje bežne používané aplikácie, ako je Google Cloud Print, AirPrint či Mopria.

Daniel Woodstock, manažér produktového marketingu spoločnosti Canon Europe, hovorí: „V spoločnosti Canon berieme požiadavky našich zákazníkov na zabezpečenie veľmi vážne a nepochybujeme o tom, že firmy môžu mať k dispozícii robustné bezpečnostné opatrenia, ktoré však nielenže nie sú efektivite na prekážku, ale naopak ju posilňujú. Naša snaha o inovácie vychádza z toho, že neustále načúvame našim zákazníkom a ich požiadavkám a dbáme, aby sme na ich spätnú väzbu reagovali vývojom najlepších možných riešení podľa ich potrieb. “

Oceňovaný pôvod

Produkty vylepšenej 2. edície zariadení imageRUNNER ADVANCE predstavujú technológiu, ktorá tri roky po sebe dokázala získať prestížne ocenenie produktovej rady roka A3 MFP Line of the Year, udeľované spoločnosťou Keypoint intelligences – Buyers Lab (BLI). Spoločnosť BLI, popredná svetová autorita v oblasti digitalizácie dokumentov a softvérových riešení, udeľuje svoje najvyhľadávanejšie ocenenie raz ročne tomu predajcovi, ktorého produktový rad je považovaný za celkovo najlepší a ponúka modely pre všetky úrovne, ktoré sú zároveň schopné dosahovať vynikajúce výsledky v jej náročných testoch.

„Modely radu A3 MFP spoločnosti Canon sa presadzujú už tri roky v rade a nastavujú vo svojich jednotlivých segmentoch latku náramne vysoko,“ uviedol David Sweetnam, riaditeľ výskumu a laboratórnych služieb pre Európu, Stredný Východ a Ázii v spoločnosti Keypoint Intelligence – Buyers Lab. „Každý z predávaných modelov, ktorý spoločnosť BLI testovala, podporuje jednoduchú výmenu súčastí, ponúka mimoriadne komplexné využitie a nesmierne nízku chybovosť jedného nesprávne zavedeného listu na 426 000 tlačových strán, čo z týchto zariadení robí jedny z najvýkonnejších a najspoľahlivejších strojov, ktoré kedy našim laboratóriom prešli. Množstvo riešení urýchľujúcich pracovné toky a znižujúce náklady, ktorým každé zariadenie disponuje, je čerešničkou na torte, zatiaľ čo tieto zariadenia poskytujú vysoko kvalitnú tlač a kopírovanie, ktoré nadchnú akúkoľvek firmu. “

„Je nám veľkou cťou získať ocenenie A3 MFP Line of the Year tretí rok po sebe,“ uzatvára Daniel Woodstock. „Sme veľmi hrdí na to, že naďalej dokážeme vyvíjať vysoko kvalitné a výkonné kancelárske riešenia, ktoré kladú dôraz na digitálnu bezpečnosť a dokážu firmám pomôcť zjednodušiť pracovné toky v ére kancelárií budúcnosti.“

Nový rad zariadení imageRUNNER ADVANCE príde na trh vo februári 2018 a riešenie uniFLOW Online Express bude k dispozícii od apríla 2018.

Značky: