Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Canon, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, popri štyroch ďalších uznaniach od testovacieho a výskumného laboratória Buyers Laboratory (BLI), získala aj prestížne ocenenie pre najlepší rad multifunkčných zariadení pre formát A3 (‘A3 MFP Line of the Year’), a to už druhý rok v rade.

Laboratórium BLI ocenila spoločnosť Canon za inovatívny vývoj produktov, za špičkovú kvalitu portfólia a za podporu flexibilných, efektívnych a bezpečných digitálnych kancelárií. Spolu s obhájeným ocenením pre najlepší rad multifunkčných zariadení pre formát A3 patria značke Canon za rok 2017 aj štyri ďalšie ocenenia Winter Pick:

Ocenenie za vynikajúcu platformu pre správu informácií:

  • Softwarové riešenie Therefore

Ocenenie za vynikajúcu platformu pre správu výstupov:  

  • Platforma uniFLOW V5.4

Ocenenie za vynikajúce farebné multifunkčné zariadenie pre formát A3 s rýchlosťou tlače 31 až 40 strán za minútu:  

  • Multifunkčné zariadenie imageRUNNER ADVANCE C5535i

Ocenenie za vynikajúce farebné multifunkčné zariadenie pre formát A3 s rýchlosťou tlače 41 až 50 strán za minútu:  

  • Multifunkčné zariadenie imageRUNNER ADVANCE C5550i

Za pozornosť stojí predovšetkým ocenenie pre uznávanú sériu Canon imageRUNNER ADVANCE a súvisiaci software. Vďaka tomuto radu majú firmy, ktoré berú bezpečnosť naozaj vážne, k dispozícii už v základe širokú škálu vlastností a funkcií zaisťujúcich vysokú bezpečnosť zariadenia, dokumentov a sieťovej komunikácie. Navyše tiež  môžu mieru bezpečnosti v nadväznosti na svoje konkrétne požiadavky ďalej zvyšovať.

Efektívne a bezpečné zdieľanie elektronických a papierových dokumentov je v súčasnosti bežnou súčasťou každodennej kancelárskej práce. Okrem toho pokročilý automatizovaný workflow môže predstavovať výzvy z pohľadu bezpečnosti na pracovisku. Organizácie dnes musia bojovať s rastúcim množstvom rizík, ako sú napríklad nové postupy kybernetických zločincov, neschválené využívanie interných informácií, nedostatočne definované procesy pre prácu s firemnými dokumentami a nesprávne spravované dáta. Aktívny prístup k bezpečnosti spojený so sieťovými zariadeniami získal vysokú prioritu a predstavuje presne tú výzvu, s ktorej riešením Canon firmám pomáha prostredníctvom proaktívnej správy informácií a zariadení.

Ocenenia ‘Winter Picks‘ práve tieto požiadavky podnikovej sféry zohľadňujú. Canon ich získal za všestranný prístup v oblasti bezpečnosti, ktorý pokrýva všetky potenciálne hrozby vo vnútri aj mimo bezpečnostného perimetra. Laboratórium BLI oceňuje silnú orientáciu spoločnosti Canon na problematiku bezpečnosti v celom jej portfóliu hardwaru, softwaru a poskytovaných služieb a inováciách, ktoré zaisťujú bezpečný a bezproblémový tok firemných dát po sieti a ich sprístupnenie iba autorizovaným používateľom. V súvislosti s tohoročnými oceneniami vyzdvihlo laboratórium BLI najmä dlhodobý prístup spoločnosti Canon k tejto problematike a jej schopnosť zaisťovať moderné podnikové procesy bezpečným, zodpovedným, efektívnym a nákladovo výhodným spôsobom.

Veľmi si vážime ocenenie od BLI, obzvlášť v prípade ocenenia pre najlepší rad multifunkčných zariadení pre formát A3, ktoré sme získali druhý rok po sebe,“ hovorí Dan Woodstock, Product Marketing Manager spoločnosti Canon Europe. „Tieto ocenenia sú potvrdením vysokej kvality nášho ekosystému pre digitálne kancelárie. Vďaka inovatívnemu prístupu k technologickému rozvoju má Canon najlepšie predpoklady pre podporu zákazníkov v ich úsilí spočívajúcom v naplnení podnikateľských cieľov, dosiahnutí trhového úspechu a prijatí budúcich digitálnych modelov práce.

‘Pick‘ ocenenia laboratória BLI udeľuje spoločnosť Keypoint Intelligence dvakrát ročne. Ocenenia môžu získať produkty, ktoré dosiahnu najlepšie výsledky v komplexnej sade testov pokrývajúcich širokú škálu najdôležitejších vlastností a výkonnostných parametrov – teda také vlastnosti a funkcie, podľa ktorých sa zákazníci pri výbere produktov rozhodujú. Ocenenia BLI začínali v podobe zákazníckej publikácie o kancelárskom vybavení, ale dnes má obrovské renomé v celom globálnom priemysle digitálneho spracovania obrazu.

Značky: