Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Potreby dnešných firiem sú stále rozmanitejšie a efektivita v konkurenčnom boji často rozhoduje. V oblasti tlačových služieb je stále väčší dôraz kladený na všestrannosť a malú priestorovú náročnosť zariadení pri zachovaní profesionálnej úrovne kvality. Aktuálnou odpoveďou spoločnosti Canon na tento trend je nová farebná kancelárska A3 tlačiareň i-SENSYS LBP852Cx. 

Laserová farebná tlačiareň i-SENSYS LBP852Cx je primárne určená pre prácu s formátom A3, poradí si ale aj s tlačovinami od letákov veľkosti A6 až po bannery 1200 mm. Uplatnenie tak môže nájsť nielen v rámci maloobchodu, ale aj u kreatívnych tímov vo veľkých firmách.

„Tlačiarne radu i-SENSYS si v kanceláriách našli svoje miesto predovšetkým vďaka vysokej efektivite a úsporným rozmerom. Sú to farebné laserové tlačiarne, ktoré sú umiestnené v kompaktných jednotkách a možno ich ľahko nastaviť a obsluhovať. To všetko posúva ešte o kus ďalej nový model i-SENSYS LBP852Cx,“ hovorí Petr Hnilička, produktový špecialista Canon CZ.

Kvalitnou farebnou tlačou v požadovanom formáte ale nároky dnešných klientov nekončia. Vďaka režimu optimalizácie Point of Purchase (POP) tlačí i-SENSYS LBP852Cx živé a farebné výstupy a umožňuje používateľom vytvárať profesionálne a pútavé materiály. Pre ešte jednoduchšiu tvorbu ohromujúcich plagátov a vývesných tabúľ, či podpory tlače bannerov do dĺžky 1200 mm, ponúka Canon k tlačovému zariadeniu zdarma softvér PosterArtist Lite. Ten je vybavený viac ako 1 300 šablónami, fotografiami a clipartami, ktoré nájdu uplatnenie v širokej rade rôznych podnikateľských prostredí.

„Naši zákazníci stále rastú, osvojujú si ďalšie zručnosti a my im chceme ponúknuť pomocnú ruku. Spoločnosť Canon svoju dlhú históriu, tradíciu a skúsenosť so spracovaním obrazu premieta do nových zariadení. Vieme, ako tvoriť a tlačiť materiály. Všetky tieto zručnosti zúročujeme v novom zariadení i-SENSYS LBP852Cx. Vďaka tomu je možné ponúknuť tlačiareň poskytujúcu jednoduchú obsluhu typickú pre i-SENSYS, a pritom garantovať maximálnu kvalitu tlače,“ uzatvára Petr Hnilička.

Značky: