Potešia aj nízkou cenou.

Smart hodinky Canyon Badian sú vybavené 1,28-palcovým kruhovým dotykovým LCD displejom s rozlíšením 240 × 240 pixelov. Keďže sa na nich nenachádza žiadne tlačidlo, tak dotyk je jediný spôsob, ktorým je hodinky možné ovládať. Aj vďaka tomuto riešeniu ponúkajú čistý a elegantný vzhľad, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Je teda úplne jedno, či sa chystáte športovať, alebo napríklad do divadla.

Hodinky na jedno nabitie pomocou magnetického kábla vydržia až 7 dní, a to aj vďaka batérii s kapacitou 190 mAh. Okrem toho je aj systém hodiniek nenáročný na spotrebu energie, čiže v tejto kombinácii je možné dosiahnuť stav, že hodinky budete skutočne nabíjať iba jedenkrát za týždeň. 

Canyon Badian SW-68: Čisté tvary a elegancia v smart hodinkáchZdroj: TOUCHIT

Vo funkčnej výbave hodiniek sa nachádza monitorovanie zdravia a športového výkonu. Nechýbajú tak funkcie ako napríklad krokomer, meranie krvného tlaku, meranie okysličenia krvi, meranie tepovej frekvencie alebo spánku.

O stabilné pripojenie k smartfónu sa stará Bluetooth 5.0. Pokiaľ radi športujete aj v daždi, tak určite oceníte odolnosť hodiniek, ktorá je v prípade modelu Canyon Badian SW-68 na úrovni IP68. Hodinky sú teda odolné nielen voči vode, ale aj voči prachu.

Canyon Badian SW-68: Čisté tvary a elegancia v smart hodinkáchZdroj: TOUCHIT

Smart hodinky sú kompatibilné s operačným systémom vyšším ako Android 5.1 alebo iOS 12.0. Okrem funkcií pre šport a zdravie v hodinkách nechýba zobrazenie dátumu, predpovede počasia, budík, notifikácie a krokomer. Ženy ocenia aj zabudovaný menštruačný kalendár

Po pripojení hodiniek k vášmu smartfónu je možné vzdialene ovládať jeho fotoaparát a hudobný prehrávač. Pre zábudlivcov sa v hodinkách nachádza aj pripomenutie pitného režimu, čo oceníte predovšetkým počas horúcich letných dní. Z ďalších funkcií nechýba pripomienka pri dlhom sedení, nastaviteľné ciferníky a hry. V ponuke 22 športových režimov nájdete napríklad beh, chôdzu, badminton, cyklistiku, plávanie, futbal, basketbal a pod. 

Produkty značky Canyon zakúpite v sieti predajní a e-shopoch Nay a Datacomp.

Cena: 59,99 eur (dostupné v bielej, čiernej a fialovej verzii)

Zapožičal: Canyon Slovensko

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.