Ocenia ho majitelia PlayStation 5.

Canyon má vo svojej ponuke veľké množstvo príslušenstva pre hráčov. To sa vyznačuje nielen dostupnou cenou, ale aj skvelou funkčnosťou. Značka pri navrhovaní svojho príslušenstva kladie dôraz na kvalitu, nízku cenu a štýl. Presne v tomto duchu sa nesie herné príslušenstvo, ktoré je určené nielen pre skúsených hráčov, ale aj bežných používateľov, ktorí chcú, aby ich pracovný priestor bol štýlovejší a funkčnejší. Všetko samozrejme s dôrazom na nízku cenu.

Veľmi zaujímavým príslušenstvom je aj multifunkčný chladiaci stojan pre hernú konzolu PlayStation 5. Ak patríte medzi hráčov, ktorí si užívajú hranie na výkonnej konzole PlayStation 5, pravdepodobne ste si všimli, že táto konzola prináša nielen skvelé hry, ale produkuje aj teplo. S výkonným hardvérom teda prichádza aj potreba efektívneho chladenia. Pokiaľ aj vy potrebujete svoju konzolu efektívne chladiť, tak máme pre vás tip na príslušenstvo, ktoré to spraví rýchlo, efektívne a hlavne nie je drahé.

Multifunkčný stojan Canyon CS-5 ponúka viac než len podporu pre vašu konzolu. Medzi hlavné výhody patrí efektívne chladenie, pretože stojan je vybavený výkonnými ventilátormi, ktoré udržujú teplotu konzoly na optimálnej úrovni. To je dôležité nielen pre zachovanie výkonu, ale aj pre dlhšiu životnosť konzoly a jej príslušenstva.

Ďalšou praktickou vychytávkou je nabíjanie ovládačov. Stojan CS-5 má priestor na nabíjanie dvoch ovládačov súčasne, čo znamená, že už nikdy nebudete musieť hľadať kábel na nabíjanie. Stojan ponúka aj úložný priestor na hry. Ide o bočný výsuvný zakladač, ktorý pojme až 12 hier, vďaka čomu máte všetky svoje obľúbené tituly vždy na dosah ruky.

Stojan Canyon CS-5 v neposlednom rade ponúka aj zvýšenú ochranu pred prepätím a prehrievaním, čím je vaša konzola chránená pred možnými problémami.

Ak hľadáte spoľahlivý a praktický doplnok pre PlayStation 5, Canyon CS-5 je rozhodne skvelou voľbou. Vo výbave stojana nechýba 14 štýlov RGB podsvietenia, regulácia rýchlostí ventilátora a funkcia nabíjania cez USB-C s LED indikátorom. Na stojane nájdete aj port USB-A, pomocou ktorého môžete nabíjať akékoľvek ďalšie príslušenstvo, napríklad aj to, ktoré si zavesíte na vešiaky dodávané spolu so stojanom.

Canyon CS-5 je kvalitný multifunkčný stojan pre PlayStation 5, ktorý vďaka rozmerom 320 × 85 × 32 mm nezaberá príliš veľa miesta. Aj preto ho pohodlne umiestnite na pracovný stôl, alebo k televízoru v obývačke. Ak teda chcete udržať svoju hernú konzolu PlayStation 5 v skvelej kondícii aj po mesiacoch používania, tento chladiaci stojan by vám nemal chýbať. 

Produkty značky Canyon zakúpite v sieti predajní a e-shopoch PGS (Play Go Smart)Nay a Datacomp.

Cena: 37,99 eura (dostupné v bielej a čiernej farbe)

Zapožičal: Canyon

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.