Canyon má vo svojej ponuke veľké množstvo príslušenstva pre hráčov. To sa vyznačuje nielen dostupnou cenou, ale aj jeho skvelou funkčnosťou.

Canyon teraz pre hráčov pripravil skutočnú lahôdku, ktorou sú herné naozaj bezdrôtové slúchadlá v štýle Transformers. Model GTWS2B prichádza s príznačným názvom DoubleBee. Tieto slúchadlá dokážu zabezpečiť dokonalý zvukový ale aj herný zážitok.

Slúchadlá sú navrhnuté špeciálne na hranie a ponúkajú dynamický zvuk, avšak nielen pri hrách. Pre hráčov je však vždy dôležitá presnosť, rýchlosť a okamžitá reakcia. Aj preto sú slúchadlá DoubleBee vybavené stabilným a energeticky úsporným Bluetooth 5.3 a podporou nízkej latencie iba 45 ms. To znamená, že v špeciálnom hernom režime vám už nikdy neunikne rozhodujúci okamih, môžete tak byť rýchlejší ako vaši súperi. Okrem herného režimu možno v slúchadlách samozrejme použiť aj ten hudobný.

Canyon DoubleBee GTWS-2Zdroj: Canyon
Canyon DoubleBee GTWS-2

Ľahké kôstkové slúchadlá s moderným dizajnom v ušiach držia veľmi dobre a vôbec netlačia. Aj preto ich môžete používať dlhé hodiny bez akýchkoľvek problémov. Sú vybavené veľkými 13 mm meničmi, ktoré reprodukujú zvuk v rozsahu 20 Hz ÷ 20 kHz. Na jedno nabitie dokážu samotné slúchadlá hrať až 4 hodiny, pričom spolu s puzdrom je možné dosiahnuť až 37,5 hodiny prehrávania. Nabíjanie celkom vybitých slúchadiel pritom netrvá viac ako hodinu. O priebehu nabíjania informuje displej, na ktorom sa zobrazujú percentá úrovne nabitia.

Každé jedno slúchadlo je vybavené dotykovými plochami, pomocou ktorých je možné spustiť párovanie, prehrávanie alebo pozastaviť hudbu, preskočiť na ďalšiu skladbu, ako aj prijať a ukončiť hovor. Okrem toho, slúchadlá DoubleBee sú k dispozícii v čiernej, oranžovej a žltej farbe s efektným podsvietením. Produkty značky Canyon Gaming zakúpite v sieti predajní a e-shopoch PGS (Play Go Smart), Nay a Datacomp.

Cena: 29,99 €

Zapožičal: Canyon

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.