Značka Canyon ponúka veľké množstvo príslušenstva pre používateľov, ktorí hľadajú štýlové a cenovo dostupné zariadenia so skvelou funkčnosťou.

Presne v tomto duchu sú navrhnuté aj nové slúchadlá OnGo 10 ANC, ktoré sa vyznačujú moderným dizajnom prepojeným s modernými technológiami. Okrem spoľahlivého a energeticky úsporného Bluetooth 5.3 s dosahom 10 metrov a nízkou latenciou, sa v týchto skutočne bezdrôtových slúchadlách nachádza aj aktívne potlačenie hluku, ktoré používatelia ocenia na ulici, vo verejnej hromadnej doprave alebo na iných rušných miestach.

Canyon OnGo 10 ANCZdroj: Canyon
Canyon OnGo 10 ANC

Nechýba však ani ENC, ktoré sa automaticky aktivuje počas hovoru, keď sú pre čo najvyššiu efektivitu potláčania okolitého hluku využívané štyri mikrofóny. ANC naopak využijete počas počúvania hudby, aby sa zabezpečilo, že vás nebude nič rušiť. K vysokej miere komfortu počas používania prispejú tri veľkosti nadstavcov, čiže stačí si vybrať ten správny a môžete začať s počúvaním.

Na jedno nabitie slúchadlá s kapacitou 40 mAh poskytnú až 6,5 hodiny prehrávania, avšak to je možné predĺžiť pomocou 500 mAh nabíjacieho puzdra s podporou technológie rýchleho nabíjania Quick Charge. Plné nabitie slúchadiel cez USB-C je možné dosiahnuť už za 50 minút.

OnGo 10 ANC je možné vďaka certifikátu IPX4 používať aj počas rôznych športových aktivít, alebo pokojne aj v daždi. Pre čo najjednoduchšie používanie sú slúchadlá vybavené funkciou rýchleho párovania, ktorá zabezpečí bezproblémové prepojenie so smartfónom.

Canyon OnGo 10 ANCZdroj: Canyon
Canyon OnGo 10 ANC

Slúchadlá majú vo svojej výbave aj dotykové plochy. Tie podporujú ovládanie prehrávania, prijímanie hovorov a prepínanie režimu priehľadnosti, ANC a ENC. Vo funkčnej výbave sa nachádza aj hlasový asistent, ktorý poskytuje viaceré užitočné informácie o stave slúchadiel.

OnGo 10 ANC sú dostupné v čiernej, tmavomodrej a béžovej farbe. Produkty značky Canyon zakúpite v sieti predajní a e-shopoch PGS (Play Go Smart), Nay a Datacomp.

Cena: 32,99 €

Zapožičal: Canyon

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.